Tetőtérben a jelenlegi fűrészporos tapétát lambériára cserélnénk gipszkarton falon. Mindenképpen kell alá talpfa?
Figyelt kérdés
Ha nyaranta mindíg ezer fok van, akkor indokolt lenne még plusz szigetelést közé rakni?2012. máj. 22. 10:29
1/3 anonim válasza:
hogyan rögzítenéd párnafa nélkül?
Szigetelés a tetőtérben:
Legalább 30cm vastag kellene, h legyen az egész vastagsága, különben nem sokat ér...
2/3 A kérdező kommentje:
Párnafa! :) Tudtam én, hogy rosszat írtam, csak nem jutott eszembe a neve... Amúgy azért kérdezek, mert nem értek hozzá. Mindenesetre köszi a választ!
2012. máj. 22. 10:51
3/3 anonim válasza:
Párnafa kell, vagy akár fel is ragaszthatod a lambériát, de arra is gondolj, hogy mennyivel nő a lambéria miatt a gipkartonra eső terhelés! Fogják bírni a csavarok?
Én leszedném a gipszet, tennék még alá szigetelést (ha befér), esetleg hőtükrös fóliát, rendes párnafát, és úgy lambériáznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!