Gipszkarton falaim vannak, melyekre tapéta van ragasztva immár 40 éve, de festeni szeretném, mit tegyek?
Jobban jársz, ha újratapétázod.
Esetleg telibegletteld, és arra festesz rá, de az macerás.
negyvenéves gipszkarton?(a tapétából kiindulva)
asszem egyszerűbb újratapétázni, vagy kasírozni, és arra festeni...a lekaparást felejtsd el...
Fal egyes részei tapétát kapnak, de tulnyomó részben festve lesz (lenne). Egyik falrészen egy nagy fotótapéta van, valószínű az marad is fent, csak az átfedések egybe lesznek csiszolva, glettelve és remélhetőleg a festék elfedi az erdőt :) ez a legnagyobb felület festésre ítélve.
Továbbá van egy 2x2,3-as felület, ami detto festve lenne, ott viszont (amennyire én tudom) műanyag külső rétegű a tapéta :( de a glettelésen gondolkodtam én is...lehet végül az lesz, inkább bíbelődök vele napokat/heteket, de szép és tartós felület legyen :)
"műanyag külső rétegű a tapéta :( de a glettelésen gondolkodtam én is...lehet végül az lesz, inkább bíbelődök vele napokat/heteket, de szép és tartós felület legyen :)"
Műanyag ledobja a glettet, mint a szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!