Milyen színű beltéri falfestéket válasszak?
Eldöntöttem, hogy végre színt adok a falamnak... már csak az a kérdés, hogy milyen legyen!
Szőnyeget idén még nem akarok cserélni: közép barna színű
A szekrénysorom pedig fekete.
Melyik az a szín, ami mindkettőhöz passzol?
Padló színe is fontos lehet + ülőgarnitúráé.
Ha csak ezeket nézzük, akkor valami halvány sárgás vagy bézs nem tetszene?
Igen, valami hasonlóra gondolok én is... ülőgarnitúra témája szerencsére nem érint, mivel hálószobáról lenne szó (gyereknek)
Bár a gyerek a ciklánem szinért vagy a erősebb sárgás árnyalatért könyörög
A ciklámen színét én messze hanyagolnám, nem tudom miért de nekem nem tetszik.. Amúgy sem a legjobb a szoba színösszeállítása (a szekrény fekete, a szőnyeg közép barna színű, a többi bútor közel áll a bézs-hez; a függöny fehér volt, de választ magának egy újat), szóval ezért hanyagolnám...
És a barack-sárgáról mi a vélemény? Nekem még az is nagyon tetszik
Ha a gyerekszobába lesz, akkor olyat válassz, ami a gyereknek tetszik. Ugyanis neki kell majd nap mint nap órákig néznie. Ha ő cikláment akar, miért ne legyen olyan? Vagy mondjuk csak az egyik fal.
Hiába tetszik neked jobban a tojáshéj szín, ha ő azt hányadékszínűnek találja (például én olyannak találtam, de szerencsére a szüleim nem erőltettek rám semmit, olyan volt a fal, amilyet akartam).
A leírtak alapján a bézs vagy a sárga sem lenne rossz, talán még vmi zöldes árnyalat.
Lehet az lenne a legjobb, ha nézegetnétek színkártyákat, hátha valamelyik szín megragadna. Léteznek el is vihető színkártyák, amit otthon a falhoz tudsz illeszteni. Ha mindenképpen színes lesz, szerintem válasszatok előre kikevert festéket, könnyű vele dolgozni és az eredmény is nagyon szép lesz, bár ezt leginkább a Platinum festékekről tudom elmondani, nekem nagyon szép lett a végeredmény a falon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!