A-PAINT beltéri falfestéket használtátok? Milyen? Tescoban láttam.
Igen, használtunk, bár mi nem közvetlen falra, hanem tapétára, de gyönyörű fehér színe lett.
Semmiben sem különbözik egy Dulux vagy más falfestéktől.
Max. az ára kedvezőbb!
Köszönöm!
Én falra szeretném használni, de az ára miatt tartottam tőle. De akkor megpróbáljuk.
Nekem is kérdéseim lennének.
Ezt a festéket meszelt falra ráfesthetem?
Kb hány nézetméterre elég egy vödör? Hány rétegben kell? Mennyi a száradási idő?
Előre is köszönöm a segítséget
Ma megyünk tescoba és megnézem neked.
Estig megírom a választ.
14Literes a festék kb. 30-40 négyzetméterre elég.
Száradási ideje olyan fél nap, bár mi egy napot hagytuk száradni és kétszer festettük át a falat. De mi tapétára festettünk! Egész jól befogta, gyönyörű fehér színe lett.
Mi nem csalódtunk benne!
Megvettük, és fel is használtuk a festéket. Szerintem tökéletes.
Meszelt falra kentük, ami elég piszkos volt, és sötét színű. Fehérre akartuk vissza festeni, tökéletesen sikerült és csak három réteggel. Azt hittük, majd napokig kell kenni.
Száradási órának 2 óra volt írva, mi 2,5 felet vártunk, így egy nap alatt végeztünk vele.
Nekunk anno nem igenyelt higitast. bar most igy 2 evvel ra nem tudom milyen suru lett a festek vagy mennyit valtoztattak rajta.
Mi fureszporosra festettunk, mint irtam. Tokeletes volt, de szerintem mas festekboltokban erdeklodj utana, hogy milyen tapetakra lehet meg festeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!