Ajánlanátok viszonylag olcsó, de jó minőségű falfestéket?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 15:17
1/5 anonim válasza:
Szerintem majdnem mindegy, mivel festesz. Mi sima teszkóssal csináltuk, nagyon olcsó volt, igaz hogy két réteg kellett, de teljesen jól fed, nem pörgött le, nincs semmi baja. Ha ez jó, akkor szerintem bármelyik jó.
2/5 anonim válasza:
A jobb festékekkel is 2x kell lekenni a falakat legalább. Teszkós festékkel meg azért elég hihetetlen hogy abból 2 sor elég volt :S hát megnézném :D Amúgy olcsó de jó festék nincs... Héra, Primalex, Supralux ezek elég jók... 16L-es vödörrel 3300-3800 közt mozognak az árai
3/5 anonim válasza:
Ha gondolod, lefényképezem :D amúgy rokonaim festettek hérával, és abból csak egy réteg kellett. Bár lehet, hogy valami spéci festék, ezt nem tudom.
4/5 PLilla válasza:
Sajnos szerintem sem jó a túl olcsó festék, mert biztos nem lesz olyan szép fedése, esetleg csak a fehérnél. De színesnél én a Platinum festékeket ajánlanám, az egyrétegű és nagyon jól fed.
5/5 anonim válasza:
ha van kedved fényképezd :D amúgy a platinum tényleg nagyon jó... most kentem barackvirágszínt és rohadtul takart azthittem 1 sor kevés lesz de nem foltosodott ki nagyon fasza volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!