Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyibe kerülne kb?

Mennyibe kerülne kb?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.Szeretek nagyon zenét hallgatni mint más fiatal gyerek,hangosan hogy igazán élvezzem,de sajnos nekem nem szabad,mert hogy ikerházba lakom,és ha már egy kicsit felcsavarom a hangerőt akk már a szomszéd dübög át,mivel hogy nagyon vékonyak a falak.:( Így azt szeretném megkérdezni,hogy mennyibe kerül egy szoba(sajnos négyezetmétert nem tudok mondani)teljes hangszigetelése vagy mi,hogy ne hallatszódjon semmi át.??
2012. máj. 3. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Tojástartóval is hang szigetelheted a faladat. A 30 db-os tojástartóra gondoltam, amit különböző színekre is lefesthetsz és úgy ragaszd fel a faladra.
2012. máj. 3. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
2012. máj. 3. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

"hangosan hogy igazán élvezzem"

Valamit rosszul csinálsz. Ahhoz, hogy élvezd nem kell hangosan szóljon. Egy kicsit se.

20eFt-ért már olyan vezeték nélküli fülest kapsz, hogy ihajj, azzal nyugodtan kinyírhatod a dobhártyádat.

2012. máj. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!