Tényleg baj, hogy nincs ágyam, és a matrac a földön van?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 22:41
21/28 anonim válasza:
Ejszakankent 1-2 liter vizet sziv fel a matrac a testunkbol. Ezert lesz furcsa szagu az agyad idovel.
Az Ikeas eladonak igaza volt.
22/28 anonim válasza:
mi van?1-2 liter ? reggelre 1-2 kilóval kevesebb vagy?
23/28 anonim válasza:
Dehogy gáz! Ám minden nap emeld fől, támaszd ki, hogy szellőzzön! Áldás! Deni-papi
24/28 anonim válasza:
nekem kifejezettem tetszik a raklap ágy ötlete:) és én is szeretem az alacsony ágyakat szóval szerintem sem gáz.
25/28 anonim válasza:
Nálam sokáig volt matrac. Mivel panel, nem is vizesedett. Az össz gond annyi volt, hogy mivel lépcsőház van alattam, télen alá is kellett rakni egy paplant, hogy meleg legyen.
26/28 nikaa11 válasza:
Én is sokáig matracon aludtam,németbe láttam és nagyon megtetszett,apummal ezért kivetettem az ágyat és a földön aludtam.Sokkal hangulatosabb mert ez ritkaság és igy érdekesebb is.Mikor új ágyam lett föl kellett tennem a matracokat az ágyba de most is vissza sirom. Sokkal jobb a filingje mert nem mindennapos dolog!!!! igy ne törődj senkivel,szuper a földön is a szivacs!!!
27/28 anonim válasza:
Nekünk is a padlón volt a 25 cm vastag matracunk kb. 1 évig. Semmi baja nem lett, de szigetelt padló, padlófűtéssel. Télen is jó száraz volt, meg langyos a fűtés miatt. A pára nem tudott benne kicsapódni. Panelház emeletén sem tudom elképzelni, hogy bepenészedne az ilyesmi a padlón.
28/28 anonim válasza:
Mi évekig szivacs-matracon aludtunk. Családiház, tetőtéri szoba, alatta szőnyegpadló. Évek alatt bepenészedett a matrac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!