Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tényleg baj, hogy nincs...

Tényleg baj, hogy nincs ágyam, és a matrac a földön van?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 22:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Én is 3 éve matracon alszom és nincs bajom se nekem se a matracnak
2012. ápr. 25. 00:57
 12/28 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó előtti, ha nedvesedik a padló, az nem normális. Le kell szigetelni.

Bár a fene tudja, mi normális, most olvastam, hogy a házak fele nincs alászigetelve Magyarországon... azt hittem, a 21. században azért ez már alap :)

Kérdező, ha rendes, szigetelt házban laksz, akkor no para, nem kell alátenni semmit. Ha nedvesek a falak, akkor igen, de akkor inkább ágy helyett szigeteltess :)

2012. ápr. 25. 01:03
 13/28 anonim ***** válasza:
55%

"Utolsó előtti, ha nedvesedik a padló, az nem normális. Le kell szigetelni. "

Tényleg?? Na, ne mond!

2012. ápr. 25. 01:59
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
Én is aludtam egy ideig matracon, az ágykeretet szétcsavaroztam és elraktam. :) Egyszerűen jobban tetszett úgy, jobb volt a "föld szinten" aludni. :))
2012. ápr. 25. 02:38
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minden japán hajléktalan vagy hülye, mert ők a földön alszanak... :D
2012. ápr. 25. 09:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha jó minőségű a matrac, akkor sem felfázni nem fogsz, sem a gerinced nem látja kárát a dolognak.
2012. ápr. 25. 09:12
 17/28 A kérdező kommentje:
Igen, én is raklap-ágyban gondolkozom, van pár a padláson. Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 25. 19:13
 18/28 anonim ***** válasza:
91%

nekem is ikeás matracom van, már 6 éve a földön tartjuk, azon alszunk. semmi baja. néha megnézem, megforgatom, és se vizesedés, se penész.

panel, laminált padló.

a raklapos az jó poén, láttam egy oldalt, ahol raklapból készült bútorok voltak, nagyon tetszett :D

2012. ápr. 25. 21:55
 19/28 LeGrady válasza:

Ha a matrac a földön van és sikerül leesni az ágyról, akkor sem ütöd meg magad.

Én sokáig szivacson aludtam, majd ikeás ágybetéten, most már van rendes ágy, de ha nagyon fáradt vagyok akkor inkább előkapom a felfújható matracot (NeoAir) és megyek a "fölszintre" :)

Az eladó természetesen próbálta eladni a termékeiket... de nem mondott butaságot, időnként nem árt ránézni, esetleg megfordítani. Nekem sosem penészedett be, pedig a falhoz és a padlóhoz is hozzáért - de a lakótelepi lakások tipikusan szárazak.

2012. ápr. 26. 04:35
 20/28 anonim válasza:
Én is egy ideje matracon alszok,szétment az évek során az ócska Ikeás ágykeret alattam,teljesen jó így.
2012. ápr. 26. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!