Tényleg baj, hogy nincs ágyam, és a matrac a földön van?
Utolsó előtti, ha nedvesedik a padló, az nem normális. Le kell szigetelni.
Bár a fene tudja, mi normális, most olvastam, hogy a házak fele nincs alászigetelve Magyarországon... azt hittem, a 21. században azért ez már alap :)
Kérdező, ha rendes, szigetelt házban laksz, akkor no para, nem kell alátenni semmit. Ha nedvesek a falak, akkor igen, de akkor inkább ágy helyett szigeteltess :)
"Utolsó előtti, ha nedvesedik a padló, az nem normális. Le kell szigetelni. "
Tényleg?? Na, ne mond!
nekem is ikeás matracom van, már 6 éve a földön tartjuk, azon alszunk. semmi baja. néha megnézem, megforgatom, és se vizesedés, se penész.
panel, laminált padló.
a raklapos az jó poén, láttam egy oldalt, ahol raklapból készült bútorok voltak, nagyon tetszett :D
Ha a matrac a földön van és sikerül leesni az ágyról, akkor sem ütöd meg magad.
Én sokáig szivacson aludtam, majd ikeás ágybetéten, most már van rendes ágy, de ha nagyon fáradt vagyok akkor inkább előkapom a felfújható matracot (NeoAir) és megyek a "fölszintre" :)
Az eladó természetesen próbálta eladni a termékeiket... de nem mondott butaságot, időnként nem árt ránézni, esetleg megfordítani. Nekem sosem penészedett be, pedig a falhoz és a padlóhoz is hozzáért - de a lakótelepi lakások tipikusan szárazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!