Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kaposváron vagy környékén hol...

Kaposváron vagy környékén hol kapok vörösfenyő teraszburkolatot?

Figyelt kérdés
Esetleg máshol is jó környező megyékben.. Thermowood teraszburkolat is érdekelne.. megközelítőleg 10 nm kellene. Kösziii!

2012. ápr. 23. 09:59
 1/6 DannyZuko ***** válasza:
milyen burkolat kell? sima vörösfenyő palló, amit majd feldolgozol és burkolsz vele?
2012. ápr. 23. 10:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Mikrobordázott felületű kellene..amit le kell kezelni évente 1-2-szer... "majdnem konyhakész"

[link] valami ilyesmi... a thermowood ennél két fokkal jobb..

2012. ápr. 23. 15:25
 3/6 DannyZuko ***** válasza:
Hát az első ötletem Kaposújlak fele a várost elhagyva a benzinkút előtt lévő fatelep lenne. Ha jól gondolom ott van megmunkált anyag is, nem csak nyers... A Második a keleti temető bejárata mellett Keleti irányba lévő bolt lenne. A kereszteződéstől a temető fele 50-100méterr van a temető oldalán. Ott van mindenféle kiegészítő. Ajtók, zsanérok stb... Ha ott nem lenne véletlen, akkor ők biztos meg tudják mondani, hogy hol lehet ilyesmit találni. Ahol még megnézném, az a Baross szőnyeg... Ott is nagy a választék, talán van nekik, meg a tüskevári sorompónál lévő parkettás. Nem esküszöm, de mintha láttam volna ott ilyesmit. Nameg talán a Roberto. Ott is van mindenféle. Reméllem taálsz :)
2012. ápr. 23. 15:49
 4/6 DannyZuko ***** válasza:
bocs. Nyugati temető akart lenni és a nem Jutai úti bejárattól nyugatra van a bolt.. Ujlak fele... Enyhe navigációs problémák :) Bocsi :)
2012. ápr. 23. 15:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösziii:) szuper! Na én még ennyire sem navigálok:) de az említett helyekre azért eltalálok :)
2012. ápr. 23. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
A Füredi Erdőmester van Újlak felé :) már rájuk is is kérdeztem 5600/ nm ..Mégegyszer kösziiiii!!
2012. ápr. 23. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!