Szerinted ezek közül az IKEA ágyak közül melyik néz ki legjobban?
IKEA ágyak
Te melyiket vennéd? Melyiket éri meg?
Mi a tapasztalat IKEA ágyakról? Kényelmesek?
rykene-t tuti nem vennék. Egy barátnőm vett, és napokon belül elviselhetetlenül nyikorgott, ha csak ráült is. Valami olcsó, szintén ikeás matracot vett, azon meg érezted a benne lévő dróthálót, ahogy ráfeküdtél.
A malm ágyak viszont állítólag jók, csak olyan semmilyenek.
Nekem a legjobban a leirvik tetszik, csak nagyon okosan kell berendezni hozzá a szobát, hogy szép legyen. Másik kedvencem a hemnes, nem az ágy, hanem általában a sorozat. Szép, elegáns lehet egy hálószoba hemnes bútorokkal.
A nagy kedvencem viszont ez: [link]
Ugyanolyan teljes értékű ágy, mint a többi, viszont kis lakásban praktikus, mert kanapét lehet csinálni belőle.
nekem beddinge kanapém van, ágynak is tökéletes, mert többféle matracból választhatsz. néha alszom rajta, teljesen jó, nem nyikorog, nem kényelmetlen.
ezek közül a malmot venném, nekem az tetszik a legjobban. egyszerű, de mégis dizájnos, és nem drága.
ha tele lennék mint a déli busz, akkor mandal :D ahhoz van az a fejvég, ott a kapcsolódó termékek közt. a kettő együtt több mint 100 rugó, plusz a matrac, ami legalább 50, de ha egyszer lesz pénzem, tuti megveszem :D
a malm nekem nyírben tetszik, lévén, h van már malm 3 fiókos komódom, így értelemszerűen az ágy is ugyanolyan színű lenne.
hamarosan összejön a zsozsó, és akkor megvesszük.
legutóbb mikor voltunk ikeában, kipróbáltuk, és tetszett. matrac már van, az is ikeás, egyelőre a földön alszunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!