Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Főzőlapot csak vezetékes...

Főzőlapot csak vezetékes gázzal lehet használni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A két gázhoz nem egyforma fúvóka kell!
2012. ápr. 19. 23:14
 2/4 anonim válasza:
Szerintem a főzőlap nem gázzal, hanem elektromos árammal működik.
2012. ápr. 20. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:

A legtöbb tűzhelyt lehet födgázról és palackos PB gázról is üzemeltetni, csak fúvókákat kell cserélni benne, és be kell állítani!

A PB gázhoz kisebb fúvókák kellenek.

2012. ápr. 20. 07:55
 4/4 anonim válasza:

nem ,szerintem normál nyílászáróval is használható, amennyiben az ominózus reklámok alapján ki tudja számítani a a félfamentes acél átlag tömegének a mg-ban megadott súlyát.

ha ellenvetése támad a barbie-kal, akkor ne a matel barbie-kat fikázza, mert én azokat szeretem, hanem az ilyen nem matel, hanem olyan másmilyen barbikat, amúgy a barbi feritópiát láttad? nekem az azegyik kedvencem ^^ bármikor megnézem, amikor csak kedvem szotttyaan rá

i dont believe in fairytales but i believe in you and me, ez egy elég jou dubstep mondjuk régi, de a csávó is jól táncol a cover-ben. nah zúzok csőh

2012. máj. 2. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!