Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gyerekszobat szeretnek dekoral...

Gyerekszobat szeretnek dekoralni, pontosabban a falakra kulonbozo rajzfilmkaraktereket festeni. Leirnatok az otleteiteket? Festeket, sablonok, konturok feltajzolasa stb.

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 13:00
 1/5 A kérdező kommentje:
A diavetito nem valoszinu, hogy megoldhato!
2009. jún. 19. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül kell mesefigurát festeni, mert ha nincs ehez való eszközöd külön, nem tul valoszinű hogy olyan lesz mint szeretnétek..De ha már muszáj akkor próbálj meg szerezni egy nagy papirlapot, és arra átmásolni egy figurát..utána kivágod..jobb ötletem nincs..

[link]

Innen válogathatsz..

2009. jún. 19. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a linket. Mindenkeppen erdekelne a dolog, azert is erdeklodtem, hogy mik szuksegesek! Egyedul a diavetito, ami korulmenyes, de nem lehetetlen az sem! :-)
2009. jún. 19. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg hobbiboltban segítséget kérni, ott biztosan tudják, hogy hogyan tudod a figurákat a legügyesebben megcsinálni. Ecsetet, festéket, minden apróságot kapsz ott. De jó a szalvéta technika is, én papírkeretes képeket készítettem (de lehet fa, műanyag, gipsz is), olcsó, és aranyos, és milliónyi szalvétaválaszték van. És alkalomhoz illően le tudod cserélni a képeket. Pl. karácsony, téli, nyári képek.
2009. jún. 19. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:

www.mesedekor.hu.

A kisányom szobáját mi ezzel díszítettük és nagyon szereti.

2009. jún. 20. 23:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!