Jó ötlet INOX tűzhelyet venni?
Figyelt kérdés
Érveket és ellenérveket szeretnék, mert állítólag nehezen tisztitható! Akinek ilyen van, kérem írja le a tapasztalatát tisztitás és olajcseppek ügyben:)) Köszi2008. ápr. 16. 17:35
1/8 anonim válasza:
Áhh csak azt ne.... én azt se tom hogy szabaduljak meg az inox dolgaimtól. Nekem is mondták, hogy az inox abba a konyhába való ami csak dísznek van, de nem hallgattam rájuk, mondtam vannak jó kis inox tisztítók, majd szépen karban tartom:(:(:(:( semmire nem jók.Csupa karist és akárhogy próbálom letakarítani a koszt, olyan mintha mindig koszos lenne. Utálom utálom utáloooooooom...........
2/8 anonim válasza:
nekem hála jó égnek csak a szagelszívom inox, de szívok is vele mint a fene. Hasonló a tapasztalatom mint az előző válaszolonbak. Szépre soha nem tudom letakarítani, még az inox felületekhez való tisztítokkal sem. Még jó hogy annak idején letudtam beszélni a páriomat arról hogy "inoxos" cuccokat vegyünk.
3/8 anonim válasza:
Szia!Nekem a hűtőm inox, de legszívesebben eladnám.Borzasztó, főleg hogy van egy 2éves lányom, így minden nap 10szer kellene tisztítani, minden meglátszik rajta, és a tisztítók rettentő drágák.Nem ajánlom az inoxot!!!!!
4/8 anonim válasza:
Én kb.1 éve használom az enyémet! Inox permettel befújom,nedves kendővel letörlöm és utána kéztörlővel szárazra. De az enyém "tappancsmentes! és könnyű tisztítani! Csak olyat vegyél!!És nagyon szép és mindennap használom!!
5/8 anonim válasza:
Inox és inox között is van különbség. Nekem minden inox a konyhába, a hűtőn nem látszik meg az ujjlenyomat és könnyű tisztítani, viszont a főzőlapomat már nehezebb, de nem lehetetlen. Azt javaslom vásárláskor nézzd meg mennyire látszik meg rajta az ujjlenyomat. Ha nem, akkor könnyű lesz tisztítani. Ha már a mintadarab tiszta paca, akkor hagyd.
6/8 anonim válasza:
Isten ments! Nekünk az van, és rémálom. Addig szép, amíg nem használod. .)
7/8 anonim válasza:
Hát..! Vegyes. Meg lehet tisztítani, azt, ami kevésbé ujjnyomatos fajta (ahogy az előző válaszban van), de nekem külön program az inox tisztítás, mert ráadásul én szeretem, ha csillog. Köv. lakásunban a mosogatómedence sem lesz inoxból!!
8/8 anonim válasza:
Ráadásul az inox még drágább is, mint az ugyanolyan típusú fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!