Ti mit festenétek a hálószobátok falára?
Most lett kifestve nemrég a szobám a fal c.sárga a tető zöl. Elég élénk színek, nagyon szép. Feketével szeretnék vmit festetni sógórnőmmel, de nem tudom, h mi legyen.. Ötletek?:D
15/L
Nekem narancssárga a falam, énis nagyrészt feketével festettem rá, egy színes minta van: egy virágzó faág.
Feketével a kedvenc együttesem logoja (Bullet for my Valentine), egy cica sziluettje, és egy indás, leveles minta van felfestve. Jól mutatnak :)
Ha ügyesen rajzolsz, pillangók, mancsnyomok, bonyolultabb indák-levelek is festhetők. De színes ábrákkal is megpróbálkozhatsz.
ui.: én sünis (ico) vízfestéket használok, nekem nagyon bevált, gyönyörű, telt színei vannak. :)))
Jó festegetést!
Köszi, ezek jó ötletek.:)
De tudtok Google képet mutatni vagy vmit?
--> Ilyet lehetne például sarokba.
Ez is olyan mintának mondható, amit hosszú távon is szívesen nézel a szobád falán.
Ha nagyon ügyesen rajzolsz, akár ilyen is lehet :)
Én ezt a logot festettem fel a falamra. Ceruzával megrajzoltam, aztán kifestettem. Nagyon jó lett, rettentő büszke vagyok rá ^^
Ezek többnyire matricák vagy tapéták, de szerintem rajzolható nehézségűek.
Remélem tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!