Milyen színre festenétek a falatokat ebben az esetben?
Szóval a padló barna (inkább világos barna), de úgy tűnik, hogy megy hozzá a piros is akár. A nappaliban és a hálóban is fehér bútorok lesznek, plusz a nappaliban pirosas-bordó (tehát nem olyan sötét bordó) kanapé.
Eddig mindig sárgák voltak a falaim, és most szívesen újítanék valami vadabb pirosas, narancsos, sötétebb színre. De nyitott vagyok egyéb ötletre is. Szóba került az is, hogy valami erős szín kéne a nappaliban a fehér bútor mögé, meg köré, de az a fal meg ahol a kanapé lesz világos legyen. Esetleg tudnátok színeket mutatni, amiket ti választanátok ilyen esetben?
Mivel lesz pirosas kanapé, ezért én piros/bordó/vörös falat annyira nem javasolnék, persze ehhez látni kéne a kanapét, lehet hogy van olyan árnyalat, ami tök jól passzol hozzá.
Én kicsit extrém dolgot csinálnék: az egyik falat feketére festeném, a többit fehérre )pl. a "főfalat". Vagy mondjuk ha az én lakásom lenne, az összes falat feketére festeném, és így nagyon jól passzolna a fehér bútorokkal, piros kanapéval. Egy kicsit extrém-zen beütése lenne, persze akkor olyan kiegészítők kellenének hozzá, és minimalista stílus.
20/L
Köszönöm a válaszokat! Az a fekete-fehér dolog lehet hogy nagyon jól néz ki, de ahhoz én nem vagyok elég bátor.
A kék-zöldről mindig azt hallom, hogy hideg színek egy szobába, attól nagyon tartok. De ha tudsz egy meggyőző képet mutatni, akkor lehet hogy átértékelem a dolgot ;)
A lilát viszont szeretem, az jó ötlet nagyon!
Azért várok további ötleteket is :)
igen, érdekes, meleg hatást keltene, ha a bútor mögötti falat befested narancsra, és a kanapé mögötti falat pedig fehérre. mindkettő kiemeli az előtte lévő tárgyat.
mondjuk én a limezöldet is nagyon szeretem.
ilyesmi színe lett az előszobámnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!