Fürdőszoba felújítás - árak?
Kértünk árajánlatot a kőművestől: 100 E Ft-t kér a munkadíjra (falbontás, burkolat bontása, burkolás). Ez oké.
A vízvezeték szerelő is adott árajánlatot, és leesett az állam: anyag + m.díjra összesen 320 E Ft-t kérne. Ez reális összeg lenne? A fürdőnk 220 X 180 cm, felújítjuk az egészet, de ez nem sok egy kicsit csak a vízvezetékre?
Gondolom az összes víz és lefolyó cső cserélve lesz,plusz mosdó-wc-csaptelepek-wc tartály kád? stb.
Gondolom az árban benne lenne minden.
Dehogyis!
Állati sok!Ha én belegondolok mindennel együtt 250.000 forintból kijöttünk!És még így is átvertek,mert pl nem lett szépen kifestve a fürdő.Nekünk is 220*180cm pontosan a fürdőnk!
Én kiszámoltam nagyjából miből mennyi anyag kell(járólap és csempe,persze díszcsempét nem vettem,se bordűrcsempét,és egy átlagos olcsóbb fajtát választottam,de mégis mutatós!Járólapból szerintem 2nm-ernyi sem kellett!az viszont csillámos és drágább fajta!3990ért kifogtam egy tök trendi mosdókagylót,viszont csapokból a legolcsóbbat vettem és azok is trendik!3éve volt a felújítás,de mégcsak vízkő sincs SEHOL!Mondjuk rendesen takarítok is!)Ezenkívül megkérdeztem mennyi fuga meg csemperagasztó kell+szilikonos tömítő a kád ill a csap szélére.Felületkiegyenlítés azt hiszem nem volt mondjuk.Szóval ha nálatok betonozni is kell a fürdőt akkor is irreális az összeg amit mondtak!Ja és én még 2 konnektort kértem és villanyszerelést,mosógép bekötést is elvezetve a becsempézett kádba)
Köszönöm a válaszokat!
Ebben a díjban semmi más anyagot nem számolt, mint a csöveket (ehhez a különböző járulékos anyagokat) és a WC csészét. Azonnal kerestünk másik szakembert, szerencsére olcsóbban megússzuk: kb. 70 ezer Ft-t kér az anyagra és munkadíjra. Még egyszer köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!