Húsvéti dekoráció?
Barkát meghajlítod kör alakban, majd rátekered a következőt, ezt addig folytatod, amíg ideálisnak nem látod, én 3 helyen szoktam rá masnit kötni (húsvéti szalaggal, vagy valami sárga, lila, stb.. vidám színnel) és pár tojásdíszt vagy nyuszidíszt is felteszek rá. Így készül az ajtódíszem.
Húsvéti ünnepi asztal: ugyanazzal a szalaggal, amivel az ajtódísz készült kiterítem az asztalra (lehet keresztben, hosszában, vagy akárhol, ahol szimpatikus) és nyuszi és tojásdíszeket helyezek el rajta.
Padlóvázába kerül a hosszú barka, amit szintén feldíszítek.
Gondolkodtam már húsvéti koszorú készítésén is, hasonlóan mint az adventi, de tojásgyertyákat tennék rá... lehet idén ezzel díszítek??? Még magam sem tudom :D
Az utolsó linknél a második kép szerintem egész húsvétias, csak az vele a gáz, hogy a wc-papír gurigákat már el kellett volna kezdeni gyűjteni, hogy olyan nagy "koszorút" kapj. Én minden esetben befesteném valami színnel, mondjuk citromsárgával. És én is szalaggal fellógatnám valahova, kár, hogy nem fog annyi guriga összegyűlni, nagyon ötletes! A többi is jó, hátha neked összejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!