A fehér fal mennyire világosítja/tágítja a teret? Hogyan csináljam?
Két réteg festék elég jól fed már, persze kérdés, hogy mennyire lehet szépen lefesteni a bútorokat.
Ha végképp nem megy, akkor az egyik ismerősömnek készítettem lakberendezési weboldalt ( [link] itt vannak tanácsok, meg alaprajzok stb., ami akár egy nagyobb átalakításhoz is ötletet adhat.
hoppá, a zárojel bekavart a linkbe, de akkor: [link]
És ott a menüben van a tanácsok, vagy a publikációk, ami jó lehet.
Bútorlapot nem szoktak festékkel festeni, inkább akkor létezik öntapadós tapéta bútorokra, óvatosan kell felvinni, de úgy szokták...esetleg tükröket is rakhatnál a bútorra...csak egy tipp.
Azért azzal is óvatosan, hogy midnent fehérre festesz, nem azzal éred el a legvilágosabb hatást, sokkal inkább vmi könnyed sárgával. Én annyiból a Platinum nevű festéket ajánlanám, hogy abból tuti elég egy réteg, csak ne felejtsd el a falakat előkészíteni, kis segítség hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=eiOTc1Fm5mA
nagyon köszönöm a válaszokat :) a fóliát már máshol is hallottam!
ehhez a festékhez mit szóltok?
esetleg ebből a webáruházból mit ajánlanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!