Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit kell csinálni ha az...

Mit kell csinálni ha az Auchanban veszek egy 110 literes kukát? Hogyan működik a pénztárnál a kifizetése?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
megfogod a kukát, oda viszed a pénztárhoz. a Pénztáros lehúzza a vonalkódot, odaadod a pénzt, majd viheted a kukát. A szalagra ne tedd fel mert úgysem fér rá. Van neki egy amolyan mobilis vonalkódlehúzó izéje, amivel feláll odahajol és lehúzza.
2012. márc. 9. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
11%
Ja, hogy hülyén néz ki, amint tolod a kocsiban a kukát? Gondolom erre van külön árukiadó részleg, ahol a bemutatott blokk-kal átveheted a kukádat.
2012. márc. 9. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

mi tegnap vettünk egy kukát,

pont úgy megy a vásárlás , ahogy elsőke leírta,azaz problémamentesen

2012. márc. 9. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

bennem még sosem merült fel ilyen probléma O.O

Odamentem, ahogy tudtam, eljutottam a pénztárhoz, fizettem, és hazavittem. De miért fura ez, vagy velem van a baj, hogy nekem ez természetes? :D

2012. márc. 9. 17:23
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igen 1 így gondoltam csak nem tudtam hogy fel kell e rakni vagy majd a vevő szolgálatra is el kell e menni vele.

2012. márc. 9. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Első voltam. Elfelejtettem írni, hogy "földszintes" kocsival menj be. Szóval nem a hagyományos kosarassal, hanem a bejáratnál van olyan, aminek csak alul van egy rácsos rakodó része, kimondottan nagy áruk részére.
2012. márc. 9. 17:45
 7/10 A kérdező kommentje:
De azt nem muszáj bevinni csak egy kukáért ugye?
2012. márc. 9. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kocsi. Lehet kézben is vinni, senki nem fog szólni érte. Még az őrök sem.
2012. márc. 9. 18:08
 9/10 Napkiraly ***** válasza:
100%
Felveszel egy fényvisszaverő mellényt, besétálsz, megfogod a kukát és kitolod (a gurulósat hozd). Ha valaki kérdezi csak viszed kiüríteni
2012. márc. 10. 00:46
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Megnevettettél :-DDDDDD Eléggé vizuális vagyok, így egyből lejátszódott a szemem előtt a szitu :-)
2012. márc. 10. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!