Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Citromsárga színű a falam és...

Citromsárga színű a falam és anyum újra átakarja festeni citromsárgával de én nem olyannal szeretném. Milyen halvány színek vannak amik befogják? 13/L

Figyelt kérdés

2012. márc. 7. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Célszerűbb előtte fehérrel átkenni hogy fedje valamennyire aztán újra átkenni valami színnel. Legjobb egy sötét sárga erre a célra de a zöld is megteszi, esetleg a baba kék.

Én egyszer ugyanezt csináltam a nappaliba citromsárga volt a fal amikor beköltöztünk az új házba én nem kentem át előtte fehérrel hanem fogtam és homokszínnel kentem át az egészet nagyon jól néz így ki.

2012. márc. 7. 22:53
 2/4 Bandris válasza:
Héra falfix 1rész +víz 2rész ezzel lekened, megszárad és jöhet a szín. RAL9001 Krémfehér. Egyszerű és elegáns szín. minden színű bútorhoz és kiegészítőhöz javaslom! Okker és egy pötty fekete de ezt neked kell látni. Ha felkeverted kb két árnyalattal lesz világosabb száradás után.
2012. márc. 8. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:
nem szükséges átkenni előtte fehérrel,felesleges pluszmunka, simán be fogja fedni 2 rétegben a halvány színedet. válassz minőségi festéket pl a Platinumot. ha a színben tanácstalan vagy, nézegess színkártyákat festékboltokban, hátha vmelyik szín megfog, ami még anyukádnak is tetszik.
2012. márc. 9. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2012. márc. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!