Hogy tehetném a szobámat barátságosabbá, rendezettebbé? (link van lent)
Egy új ágyat mindenképp akarok! :D És a van egy nagyobb tv-m is csak nem tudom mire rárakni :S (bocsi a minőségért)
http://www.youtube.com/watch?v=kayL99FwXs8&feature=channel_v..
Fiú vagy?
Amúgy az ággyal szerintem sincs gond. Inkább olyan 'kopár'.. képeket,posztereket tehetnél ki a falra és az íróasztalt is kicsit feldobhatnád,mert nekem így a szobádról egy ilyen kis apartmani szoba jut eszembe:) Kicsit otthonosítsd.
Esetleg az íróasztal felé tehetnél egy parafatáblát és színes cetliket meg képeket tűzhetnél ki rá..az feldobná egy picit.
Egy szobáról az ember elég sok mindent megtud a másikról,de a te szobádból szinte semmit nem tudtam meg rólad,pl,hogy milyen érdeklődési körül van (zene,sport stb terén)
Sokat dob a szobán még esetleg egy kis szőnyeg vagy amit nem láttam az a tükör.. sok sikert.
Szia!
Én falimatricát javasolnék neked, abból vannak színesebbek és egyszínűek. Valami élénk színű ágytakaró, amit szeretsz, zöld,narancs vagy kék, de világosakat válassz inkább, ne pasztellt. Növény a szekrény tetejére. Pl. zamiculcas, az elég férfias, vagy esetleg egy motor vagy autó makett.
Szép rend van, nem kell túlzsúfolni.
Esetleg szőnyeg, kis méretű, harmonizáljon az ágytakaróval vagy párnákkal - de csak ha szereted a szőnyeget.
Szívesen segítek még, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!