Van valakinek ilyen IKEA kanapéja? Melyik mintát válasszam? Link. Lent.
A falunk vaj színű a szőnyegpadló tejeskávé szinű. Viszont szeretném ha olyanok válaszolnának elsősorban aki ismeri a két szint vagy az egyiket. A kék nem pizsamás vagy kopott a szin és a rózsás nem nagyis?
első: Abin kék
második: Byvik többszinü
A kettő közül szerintem inkább a rózsás. Ha fiatalos, modern körülötte a szoba, akkor nagyon jól nézhet ki. A kék a vaj- és tejeskávé szín mellett kopottas, nyomasztó lenne szerintem.
Amúgy nincs ilyen kanapém, mert szerintem borzalmas rajta ülni, túl puha. De hát ízlések és pofonok :D
Elsőnek:
Nekem is az a barna tetszett elöször de élőben nem ilyen szép a színe. A bézs pedig, koszos fehér ebben az esetben sajnos.:(
Attól függ, hogy neked milyen az ízlésed.
Abban az esetben, ha ebbe a környezetbe bele raksz egy barna kanapét akkor unalmassá teszed az egész szobát.
Amennyiben mégis ezt a megoldást választod, akkor a kanapé mögötti vagy melletti falat tapétázd. Olyan tapétát vállassz ami nem egyszínű...
* nagyobb felület esetén érdemes elgondolkozni az asszimetrikus tapétán
* kicsi belmagassághoz hosszanti csíkozású tapétát javasolnám
*stb...
Úgy veszem ki a preferált huzatokból, hogy nem szereted az egyhangú dolgokat.
Az első és a második kanapé is jól tud kinézni, ha a környezete jól van kialakítva. Abin kéket nem javasolnám, mert egy ilyen fehér-kék csíkos nem annyira illik egy barnás környezetbe.
A kettő közül így inkább a virágos. De ismétlem, hogy neked kell hogy tetszen! Attól még, hogy vki azt mondja, hogy az ronda/most nem ez a divat... Az ilyen kijelentések miatt van a végén csalódott megrendelő ebben a szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!