Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a falam?

Milyen színű legyen a falam?

Figyelt kérdés
Jelenleg valami világos rózsaszín, nemsokára átfestjük. Először lilában gondlkoztam, szép szín, szeretem, de a szobám így is túl sötét. A narancssárgát is szeretem, attól talán kicsit világosabb lenne, de annyira nem vagyok jókedélyű, hogy még a falaim is happiness-t sugározzanak. A feketét meg a pirosat is szeretem, de ezek túl nagyszabású színek... Most a narancssárgában gondolkozom. Egyéb ötlet?
2009. jún. 6. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
narancssárga-terrakotta...olyan mediterrán hatású:)
2009. jún. 6. 11:36
 2/7 anonim válasza:
100%

Nekem tetszik az is , hogy ha az egyik fal más , mint a másik egy árnyalattal pl egy rózsaszínes lila és egy lila váltakozik.

Mint pl ennél :

[link]

2009. jún. 6. 12:01
 3/7 anonim válasza:
100%

az egyik barátomnak úgy avn kifestve (k*rva jól néz ki)

hogy ( a te esetedben a lila) szoval akkor úgy hogy az összes fal a lila legvilágosabb árnyalata, ami szinte már fehér, és a négy fal közül ugy e 3 ilyen színű, és a negyedik, ami a legfeltűnőbb (ajtóval szembe lévő) fal pedig sötét lila. nagyon király :)

2009. jún. 6. 12:17
 4/7 anonim válasza:
60%
előző vok, nem a barátom néz ki k*rva jól, hanem a szobája, bocsi :):)
2009. jún. 6. 12:23
 5/7 anonim válasza:
100%
Ha világos szobát szeretnél akkor ajánlom a napsárgát,nagyon sokat dob a sötét helységeken,esetlek ugy is csináhatod hogy két árnyalatávalfested ki alul sötétebb felül világosabb esetleg egy bordürcsikkal elválasztva vagy ugy hogy 2 fal világosabb 2 pedig sötétebb,vagy erösebb sárga legyen!Remélem érthetöen irtam le!
2009. jún. 6. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia nekünk mindkét szobában eltérő színű az egyik fal, hallgattam miatta eleget a férjemtől, de végül belátta, hogy jó ötlet volt! :)

A kisszoba teljesen sárga, de erős sárga, nem halvány. A plafon is ugyanilyen. Az egyik rövidebb fal pedig terrakotta. Igaz, felkenve inkább narancssárga, de a dobozon terrakotta volt! :)

A nagyszoba pedig nagyon klassz krémszín, a plafon is, és az egyik rövid fal pedig nagyon sötét bordó.

Gondolkozz két színben, az egyrészt "menő", :) másrészt lehet sötétebb színekben is gondolkozni.

Majd írd meg, milyen lett! :)

2009. jún. 6. 20:17
 7/7 anonim válasza:
lehet 1 színű, lehet többszínű (vastag csíkokba, v a falak különböző színűek) gondold végig milyen színeket szeretsz, de ha gondolod utánanézhet a színek jelentéséről, és hatásairól, pl h az alvórészed, ne legyen lángvörös vagy ilyesmi, mert lehet h meleg szín, de zavaró alváskor... Ha vidámabb a szín, mint te az nem baj... talán jobb kedvű leszel, amúgy a sárga segít a gondolkodásban v v mi iesmi... a sárgás színekkel úgy bánj, h ne úgy nézzen ki, mintha + sárgult volna a fal, ha kicsi a szobád főleg ne válassz sötét színt
2009. júl. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!