Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol találok szobákról/nappalik...

Hol találok szobákról/nappalikról képeket elképzeléseket?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni milyen legyen a szobám... milyen stílusú, milyen színű, milyen bútorokkal stb.

Kerestem képeket de semmit nem találok. Újságokat nem akarok venni, de amit vettem is abba is alig van kép.

Hálószoba érdekelne, de nekem ez nappali is lesz. Még itthon lakom szüleimmel, szóval nekem így egyben lenne az egész :)

Hol nézegethetnék ilyen képeket?

Az ikea , kika és boconcept katalógust is átnéztem, de kifejezetten ilyesmi nincs benne.

Olyan is jó, ahol pl. konyhákról is vannak képek meg egyebekről. Ja és kérlek ne sztárok lakásairól legyenek képek, mert nincs sok pénzünk :D

És tudtok olyan programot amivel jól meg lehet tervezni a szobámat? vagy lakást lehet vele tervezni csak úgy szórakozásból?

Remélem érthető amit szeretnék és köszönöm :) láttam a hasonló kérdéseket, de azokon már túl vagyok és nem kaptam választ.

2009. jún. 6. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
az IKEA főoldalán van ilyen lehetőség.
2009. jún. 6. 07:14
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Beírod, hogy "lakberendezés", és kiad a gép egy csomó lehetőséget.
2009. jún. 6. 10:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem gondoljátok komolyan, hogy ezek nekem még nem jutottak eszembe :) de köszi a válaszokat.
2009. jún. 6. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
[link] ???
2009. jún. 7. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi, ezt még nem írtam be. Már angolul is rákerestem, de ez kimaradt :D

Különben köszönöm mindenkinek, azt hiszem velem van a probléma mert már több száz képet átnéztem de valahogy nem tudom... nem tudom mennyit akarok még megnézni :D na de nem érdekes...

2009. jún. 7. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!