Miért rossz ennyire a közérzetem a lakásunkban?
Van, aki a füstölőre esküszik, én nem szeretem. Helyette javaslom, hogy az egyes helyiségekben szészében rakjál szét ecetet, akár egy hétre is. Ha kell (=elment az illata) cseréld. Utána esténként égess gyertyát.
Minden helyiségbe (jól látható helyre) tény néhány szál szines selyemvirágot.
Majd tavaszra, nyárra ütemezz be egy u.n. "tisztasági festést" = semmi más, csak mésszel fessétek át a lakást.
Sokszor lehet kifogni duriban olyan szép, színes nagyobb darab anyagot, amivel le tudod cserélni a jelenlegei plédet, takarót az ülőgarnitúrán, fotelban. Új, különböző, vidám színű díszpárna-huzatok is sokat változtatnak a lakás jelenlegi kinézetén, kisugárzásán.
Nézz körbe, mert lehet, hogy "csak" a szinekkel van gond, túl egyhangú, vagy már unott. Nem kell ahhoz sok és drága holmit vásárolni, hogy megváltoztassuk egy lakás összképét, a hangulatát. Kis apróságok is sokat segíthetnek.
Egy egyszerű egyszínű ágytakaró,lepedő,olcsó díszpárna(vagy esetleg veszel anyagot és te magadnak nagyon egyszerűen megvarrod,cipzár nem kell rá,elég a gomb is például,vagy a tépőzár)
Egy olcsó rongyszőnyeg(ami tetszik színben!)
1-2 mécses,új függöny!
Ja és mindig legyen tisztaság!
Nekem a fürdőszoba a kedvenc helyiségem,pusztán azért mert vettem két darab üvegvázát:
ilyet:
és teleraktam kavicsokkal,meg régi gönggyel,kagylóval és kitettem a kád 2 szélére őket!
a törölköző tartó tetejére(ronda műanyag)pedig egy kisméretű törölközőt tettem,amit összetekercseltem és szép színes szalaggal masnisan átkötöttem!
díszpárnákat én 500ft-ért,termo plédet pedig ezerért vettem kb...
konyhába érdemes szép terítő,egyszerű kis függöny,váza,székre párna...
esetleg falra mintát venni,v festhetsz te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!