Hogyan tegyem le a greslapot?
Figyelt kérdés
Szeretném magam letenni a greslapot a lakásba, mert egyébként nagyon drága! Hozzá is fogtam, de akadt néhány probléma. Az egyik az, hogy állandóan eltörik a lap, nem tudom, miért, új él van a csempevágóba, meg minden... És tudnátok esetleg videókat linkelni, magáról a lerakásról? Hátha észre veszek valamit, amit alkalmazhatok!2011. dec. 27. 20:41
1/1 anonim válasza:
A törésnek 2 oka lehet v.a lap vagy a vágó minősége nem megfelelő.Az is lehet hogy túl vastag a lap a vágó meg nem elég jó.Egy tanács vegyél egy olcsó kategóriás vágókészletet amit sarokcsiszolóra tudsz felrakni álltalában 3 db os csempe beton és téglavágó korongok.Kb 1 ezres a 3 a nagyáruházakban bár én már régen vettem.Ezzel rá tudsz segíteni a csempevágóra ha valamiért nem vág.Kell fugakereszt egy keverőszár egy fogas símító vízmérték és ha egyenes a placc el sem lehet rontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!