Karácsonyos kreatív kérdés? Kreatív vagy? Segítenél?
Találtam egy karácsonyi csomagolás ötletet és így fogom becsomagolni az ajándékokat,némi változtatással.Íme a kép:
A fahéjrúd helyett szárított narancskarikát gondoltam,de az angyalformát miből,hogy tudnám megcsinálni?Arany színüvé akarnám az angyalt.
[link] sztem vagy ilyenből
vagy kartonlapból és ha csillogósra szeretnéd akkor csillámport tegyél rá :)
(ha egyik ötlet sem tetszik...akkor menj el egy virág/papír boltba és szinte mindenhol lehet kapni ilyesmi angyalkát vagy csillagot )
a narancskarika nagyon jo ötlet
angyalkát bármilyen kartonból kivághatsz, és mindkét oldalát lefújod aranysprével. (hobbi boltban kapható)
vagy pasztellszínű angyalkákat vágsz ki, lefújod színtelen lakkal, amit leszórsz csillámporral.
én ezer éve, zöld fenyőket vágtam ki, a széleket lekentem ragasztóval és belenyomtam kristálycukorba.nagyon szépek voltak.(akkor még nem volt semmiféle dekoranyag, mint most )
Nagyon ötletesz esz a comagolászi módszer drágaszág! Eszetleg nem szeretnél valamelyik barátodnak/rokonodnak karáconyra egy szép, kényelmesz, meghitt köszépföldei papuckát ajándékoszni kedveszkém?:)
Gollam
Szajnosz a futárszolgálat moszt nem meg oldható előre nem látható időtartamig (a rohani lovaszoknak kidőltek a lovai infulensza járván miatt) de nálam átveheted a papuckákat!
Ködhegység 3. szirt 23.barlangjában!:))
Óóóó drágaszág... Gollam kumisz kisz alkusz ám! Vigyász vele!:DDD
Gollam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!