Danceinthedark kérdése:
Mi ez a sok karácsonyos kérdés?
Figyelt kérdés
Én ezt komolyan nem értem. Ahogy elkezdődött ez a hónap, rögtön szembetaláltam magam néhány karácsonyi kérdéssel (mit vegyek?, hol töltsük?, mi legyen a menü?...stb). Ezek az emberek komolyan gondolják egyáltalán a kérdést? Hol van még karácsony!
/Amúgy még mielőtt valaki leszólna, én imádom a karácsonyt, minden évben nagyon várom, már januárban nézegetem a naptárt (:D), de mégse teszek fel ilyen kérdéseket ilyenkor, sőt később se. Szép is lenne, ha más döntené el, hogy kinek mit vegyek, hol töltsem a karácsonyt, mit egyek?!/
Ti mit gondoltok erről az egészről?
2011. szept. 6. 10:03
1/1 anonim válasza:
Gondolom nagyon unatkoznak, vagy fontoskodni akarnak, mindenáron fel akarnak tenni egy kérdést, de mivel valós problémájuk nincs, így gyorsan kreálnak egyet. Mi sokan vagyunk, tavaly 11 embernek főztem karácsonyi vacsorát és készítettem (vásároltam) ajándékot, mégsem vertem magam a földhöz, hogy hogyan csináljam, szeptember legelején meg kisebb gondom is nagyobb a december végénél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!