Szerinetek melyik módszer legyen?
Saját tapasztalatom tudom elmondani: mi először ráfestettünk a tapétára. Hát jó ronda lett, mivel a festék nem tökéletesen egyenletes vastagságú, néhol látszott a tapéta mintája, néhol nem, ráadásul ahol koszos, zsíros volt a tapéta, ott lepergett a festék. Volt, ahol elszúrtam és hullámos lett a tapéta. Ezt a módszert nagyon nem ajánlom, igénytelen megoldás.
Most a nyáron leszedtük a tapétát. A falat nem vakoltuk, hanem egyenesre gletteltem. Persze ez kicsit nagyobb munka, főleg ha még nem csináltatok ilyet, rá kell szánni 2-3 napot, mert összecsapva nem lesz szép. De a végeredmény gyakorlatilag tökéletes lett. Egy-két helyen szúrtam el, ilyenekre gondolok, hogy az ajtómélyedésnél, ahol le volt töredezve a fal és szobrászkodnom kellett, hogy egyenes legyen, néhol maradtak benne egyenetlenségek, meg egy helyen elfelejtettem a sarkot megcsinálni, de abszolút tolerálható hibák, és majd legközelebb kijavítom.
Ha festenétek inkább, akkor mindenképp érdemes ebbe belevágni, az elején megoldhatatlan feladatnak tűnik, de hamar bele lehet jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!