Egy eben a szobában a falon, egy a videón, és még egy asztali. A konyhában egy fali és egy rádiós. Anyuék szobájában 1 a rádión, egy a videón. Asszem ennyi, de még ott van 3 gép és 5 telefon :)
2009. máj. 8. 16:22
2/16 anonim válasza:
Rádió-óra, falióra a konyhában, a szobában, a fürdőben, asztali óra három-négy, karórák öt db, aztán a telefonokon számítógépeken dvd-n, ez 6 db, s a szekrényben két rossz falióra, meg a spájzban egy karóra, jó lesz ajándéknak, és van még egy zsebóra is. Valamint egy homokóra és egy tojásfőző-óra.
Én pedig kétórája vagyok a lakásban, de néha kimegyek közben pár percre.
2009. máj. 8. 16:48
3/16 anonim válasza:
Tegnap délután kettő körül értem haza, és azóta nem mozdultam ki, úgyhogy lassan 27 órája vagyok a lakásban.
2009. máj. 8. 16:53
4/16 anonim válasza:
:) 4órája vagyok a lakásban. 9 óra van a lakásban.
2009. máj. 8. 16:54
5/16 anonim válasza:
Egy falióránk van a konyhában. Több nincs, csak olyan elektromos berendezés, ami a fő funkciója mellett mutatja az időt is. Villanytűzhely, 2 számítógép, laptop, 2 tv, dvd lejátszó, videó
2009. máj. 9. 20:51
6/16 anonim válasza:
Tegnapelőtt egy rokonunknál voltunk, a kb.20 négyzetméteres nappaliban mind a 4 égtáj felé nézve volt 1-1 óra, mind működött. Ők tudják...
Nálad(tok) hány van?
2009. máj. 12. 09:39
7/16 anonim válasza:
Minden helyiségben egy! Az a biztos,különösen a reggeli rohanáskor praktikus! (Na jó,a WC-ben nincs,bár már volt eszembe,hogy oda is kellene...)
2009. máj. 12. 14:25
8/16 anonim válasza:
Mániákus óragyűjtő vagyok, pedig mindig mindenhonnan késünk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!