Harmonikaajtót gyerekszoba kettéválasztására?
12 m2-es gyerekszobát szeretnénk ilyen megoldással kicsit szeparálni két részre (jön a második baba).
Gondolom nem nagyon szigeteli a hangokat, de azért jobb, mint a semmi, nem? Vannak halkan csukható változatok is?
köszi
Tényleg nem nagyon hangszigetel...
Mekkora a különbség a gyerekek között? Valószínűleg egyáltalán nem fogja ám zavarni, legalábbis nálunk a nagy 12, a középső 3, a legkisebbik másfél éves, és egyetlen egyszer fordult elő, hogy a legnagyobbik felébredt a csecsemősírásra, pedig nyitott ajtónál alszik mindenki, a két gyerekszoba ajtaja egymással szemben, a középső meg nagyon sírós volt... Valahogy azt vettem észre, a család összes tagja - rajtam kívül - immunis a gyereksírásra:-)))
A harmonika ajtó semennyire nem szigetel. Ha rendesen be van a sín olajozva, hangtalanul is lehet nyitni.
A gyereksírást meg 2 rendesen csukott ajtón keresztül is lehet hallani. :)
Most 16 hós a kislányom, de ha benyitunk hozzá alvás közben (mert vmiért be kell menni a szobájába), rögtön felébred, felül - "őrzi" a szobáját..:) Ezért félek, hogy ha születik a kicsi - akkor lesz a nagy 2 éves, nem fog tudni aludni...
Ha a hangja miatt nem is, de talán ha nem látja, hogy bemegyünk, mert le lesz választva, talán már az is segítség lehet, nem tudom...
Szerintem előre aggódsz....teljesen felesleges ilyesmibe beruháznotok, amíg ki nem derül, hogy zavarná a nagyobbat. Hidd el, néhány nap, esetleg hét alatt össze fognak szokni.
(ez segíthet a nagynak a kicsi elfogadásában is):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!