Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Bau-Therm Plusz Kft. -ről...

Bau-Therm Plusz Kft. -ről vélemények? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Miskolcon van a telephelyük állítólag,éppen most vágták át egy ismerősömet.Telefonon elérni nem lehet őket.Járják az országot,pénzt szednek be és eltűnnek.
2011. okt. 15. 13:09
1 2
 11/14 Marco83 válasza:
Tőlem most ment el. Elég gyanús volt. Abban maradtunk visszajön 17.00kor, jól elhajtom majd, de ha valakinek lóg akkor megtalálhatja h behajtsa a lét.
2012. jún. 27. 13:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem kötnék velük üzletet........
2012. júl. 1. 14:44
 13/14 anonim válasza:

ki a beszedett pénze miatt aggódik, ne tegye!

213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről

HA a szerződésre a vállalkozás kezdeményezésére, a vállalkozás üzletén, telephelyén kívül (a fogyasztó lakásán, munkahelyén,

a vállalkozás vagy harmadik személy által ilyen célból szervezett utazás, rendezvény alkalmával) kerül sor,

ÉS a fogyasztó nem kap írásos tájékoztatást (keltezéssel, szerződést azonosító adatokkal, annak a személynek a nevével, címével,

akivel szemben a szerződéstől való elállási jogát gyakorolhatja) arról, hogy milyen feltételekkel állhat el a szerződéstől

(kompletten a rendelet 4.$-áról),

AKKOR a szerződés semmis, az előleg/foglaló teljes összege visszajár.

DE: nem terjed ki a rendelet hatálya: az építési szerződésre, az ingatlan tulajdonjogának,

ingatlanra vonatkozó más jog megszerzésére irányuló szerződésre, a biztosítási szerződésre, az értékpapírra vonatkozó szerződésekre.

2012. szept. 4. 13:57
 14/14 anonim válasza:
Sajnos úgy tűnik én is megfizettem a tanulópénzt. Miskolcról eljutottak Veszprémbe és gondolom az ország egész területén "garázdálkodnak". 2011. októberében jártak nálam és kedvezőnek tűnő feltételek mellett szerződést kötöttünk egy bejárati ajtó cseréjére. Sajnos kifizettem az előleget. Az üzletkötő ráírta a szerződésre a nevét, személyi igazolvány számát is. Az is rákerült a szerződésre, hogy a szállítási határidő 2012. július közepe. Abban egyeztünk meg, hogy július elején megkeresnek és egyeztetjük a szerelés időpontját. Részükről ez nem történt meg, így én kerestem az üzletkötőt aki itt járt. Nagy nehezen sikerült beszélni vele, és megígért egy visszahívást, amit nem teljesített. Újra hívtam, amikor is közölte, hogy ő már nem dolgozik a cégnél, de az általa felkeresett ügyfelek üzeneteit még továbbítja az utódjának. No, továbbra sem történt semmi. Ismét telefon, amikor megkaptam az illetékes kolléga számát. Sikerült elérni, de legtöbbször azzal tért ki az időpont egyeztetés elől, hogy nincs az irodában, vidéken van, stb., stb., de "természetesen" ha visszakerül az irodába vissza hív. Most lassan vége a szeptembernek és még egyszer sem hívott vissza. A rájuk költött telefondíj lassan ugyan annyi már, mint az előleg összege volt. Semmiképpen nem ajánlanám őket senkinek és most már akkor sem csináltatnék velük semmit, ha aranyból hoznák ide a bejárati ajtót.
2012. szept. 20. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!