Hova forduljak?
Van egy régi szekrényünk, és feltettem a netre eladni, mert a kislányomnak szeretnék újjat venni.
A helyzet az, hogy összesen 600an látták a hirdetést, és több mint 80 telefonom volt, de senki nem mondott összeget, a 80.-bol 20-25-en ingyen elvitték volna, a többiek meg azt mondták mondjak egy árat én. Sajnos nekem foggalmam sincs, de volt aki délegyházárol, kistarcsárol, vonyrcvashegyről érdeklődöt. Mennyit érhet, ha hívok becslőt, annak kell-e fizessek?
A linken nekem nem jelenik meg semmi, csak az express oldala.
Egyébként, hogy árulhatsz úgy valamit, ha még határoztad meg a vételárát? Nem értem..
szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a szekrény nem ér nagyon sokat.
Olyan 20-40.000Ft körül kaphatsz érte, ha tisztességesen megadják az árát.
Ezeket viszonylag nehéz eladni, úgyhogy a sok érdeklődőd maximum 10.000Ft körül akarna érte fizetni...
én pl el sem mennék érte. Sajnos nem elég öreg még...
Jó link:
Elvileg 20.-at kérnék érte, de nem tudom eldönteni, hogy az viszonylag jó ár-e. /esetleg sok-kevés/ Egyáltalán nem értek hozzá, és ennek volt még két része, amit szétvertünk, és lomtalanításkor még tavaly levittünk.
Na jó, ezt nem értem, pedig már 6millio linket adtam, de valamiért nem jók.
Kérlek valaki nézzen rá:
Expressz.hu /keresőbe: budapest, és beírni hogy elvihető szekrény /kb.-2-3 hirdetés, szept 29.-i/
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!