Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szomszédom kis kertjébe van...

A szomszédom kis kertjébe van egy óriás fenyőfa, ami már hozzáér a házunk tetejéhez. Kb.1,5-2 méterre lehet a háztól. Hova forduljak, hogy kivágassák? Mert nem lehet vele normálisan beszélni.

Figyelt kérdés
Veszélybe van a házunk. Sőt a gyökerei gondolom a ház alatt vannak. Gyors segítséget kérek!
2009. okt. 13. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Önkormányzathoz menj.
2009. okt. 13. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nehéz lesz kezdeni valamit.

Általában úgy van, hogy a telked fölé növő ágakat levághatod (levágathatod) persze saját költségen.

2009. okt. 13. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
KÉpzeld pont a mi szomszédunkban van egy ilyen ügy. A férfi megfenyegette a barátnőmet, hogyha levágja a fenyőfának, a háztetejére ráérő ágát, akkor ő meg levágja a karját. Bement az önkormányzathoz, megállapították, hogy jé tényleg rálóg, felszólították, hogy vágja le, azóta is vágja. Ennek két éve. Menj fel a tetődre, vágd le, aztán majd lesz valami. Hacsak meg el nem ver téged, nem nagyon tud majd veled mit kezdeni.
2009. okt. 13. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj el az önkormányzathoz ők kijönnek kivizsgálni,hogy szabályos e.Ha nem felszólítják hogy tegyen valamit,ha nem tesz fel is jelentheted ami elég vicces egy fa miatt de ott két perc alatt lerendezik hogy vágja ki vagy pénzbírság.
2009. okt. 13. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló, de nem a szomszédé, hanem keritésen kivül van egy hatalmas füzfa, na 2 honapja a vihar belökött egy darabot belöle a keritésen belül ( kb 8 m hosszu és 60 cm átméröjü ág volt, söt a villanyvezetékre logot, azt mondták, azt leszedik azt az ágat ( ágat ! ) de a többit nem mert nem indokolt, 100 ft-ért kivágathatom ( saját pénz ) bár ez keritésen kivül van , nincs gazda, na ma mire hazajöttem ( Debrecenbe ) a vihar levitte az utra a másik ÁGAT , ez is kb akkora volt mint a másik, ( mert ugye nem vágták ki 2 honapja mert nem volt indokolt ) na most majd csináljanak vele valamit, én nem telefonáltam, majd lesz valahogy! Tehát még a kinti fákkal is baj van, nemhogy ha a szomszédé!!!
2009. okt. 13. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsi 100 ezer ft ért !!!
2009. okt. 13. 22:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Intézkedtem is az önkormányzatnál.Azt mondták, hogy ez birtoksértés (nem birtokháborítás).Felszőlítják, ha nem csinál semmit egy év után lehet bíróságra adni.
2009. okt. 14. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!