Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerinted hogy néz ki ez a ház?

Szerinted hogy néz ki ez a ház?

Figyelt kérdés
[link] [link]
2011. szept. 3. 18:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

könyvet se ítélünk borítóról

házat se külsőről!!

sztem is szép lehet belül:)

tetszik:)

2011. szept. 3. 18:46
 12/30 A kérdező kommentje:
és amúgy nem olyan öreg ház ez 17 éves,szerintem itt a legtöbb komentelő aki itt fujjog vagy egy panelba kuporog vagy egy kis parasztházba
2011. szept. 3. 18:48
 13/30 anonim válasza:
A kérdező most a külsőre kérdezett rá, legalábbis én így értelmeztem. És nekem külsőre nem tetszik, de ettől még szívesen élnék benne, mert szép nagy, nekem túl nagy is.
2011. szept. 3. 18:49
 14/30 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm a válaszod :)amúgy csak ketten lakunk benne
2011. szept. 3. 18:53
 15/30 anonim ***** válasza:

kérdező: igazad van, 1 szobás lakásban kuporgok albérletben, de te kérdezted a véleményem.:D

és nekem ez a véleményem: furcsán néz ki, mert olyan, mintha random rádobálták volna az ablakokat. valahogy nem áll össze. nem egy építészeti műremek. de persze attól még lehet jó belülről.

2011. szept. 3. 18:54
 16/30 A kérdező kommentje:
hát így lett tervezve és akkoriban somogy megye mivel itt van a ház is legjobb tervezője tervezte meg
2011. szept. 3. 18:56
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem tetszik. Ormótlan, hatalmas és valószínüleg sokba kerül fenntartani.

Ha meg el akarja adni az ember árában, az szinte lehetetlen, hacsak nem valahol Budapest agglomerációjában van. Sőt, manapság ott is nehéz.

2011. szept. 3. 19:19
 18/30 A kérdező kommentje:
nem Budapesten van sajnos hanem egy kis faluban ahol tényleg ha arra kerülne a sor lehetetlen eladni,fűtésröl meg ne is beszéljünk minimum 25 cm3 fa elmegy ugy hogy sporolunk a fütésel és 25 fok felé nem megy
2011. szept. 3. 19:34
 19/30 anonim ***** válasza:
88%

most itt menőzöl a házaddal? ha meg nem tetszik valakinek, azt jól lehordod, hogy biztos mekkora csóró ( holott lehet, hogy 400 négyetméáteres villája van, azért nem jön be neki) és még be is akarod neki magyarázni, hogy ez akkor is jól néz ki. de szép vagy... :D istenem, neked aztán van eszed ill. életed! a véleményünket kérdezted, nem? hát tessék, megkaptad. a vélemény magában szubjektív, te pedig azt várod, hogy mindegyik hasraessen a kérótól? bocs, de nem. nem rossz-nem rossz, jobb egy parasztháznál, de rengeteg sokkal sokkal szebb is van. alapvetően nem nagy durranás, sőt. főleg ezzel a színkombóval és ablakelrendezéssel.meg nekem olyan régies... mind a felépítés, mind a nyílászárók. de élj benne boldogan, hisz nem a ház teszi az embert, ezt tanuld meg. lehetsz te kevesebb egy garzonos embernél bőven, ugyanakkor egy dúsgadag kastályban élő hapsi, nem biztos, hogy többet ér egy áltagházas egyednél.

szép estét!

egy panelos - na jó, téglaházas- egyetemista lány ;)

2011. szept. 3. 19:36
 20/30 A kérdező kommentje:
én nem felvágni szeretnék,csak ha valami olyat álitanak kijavítom :)
2011. szept. 3. 19:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.