Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a feladata egy lakberendező...

Mi a feladata egy lakberendezőnek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a lakberendező, berendez és tervez, de ezen belül szeretnék erről a szakmáról többet tudni.PL.: mennyit keres, meg egy kisebb-nagyobb leírás erről a szakmáról hogy PONTOSAN mit csinál, vagy weboldik amik erről szólnak, ilyesmik.köszönöm előre is!ja és ha vannak olyan lakberendező prograok, mert gondolom a lakberendezők, számítógépen isdolgoznak, akkor valamilyen számítógépes programot mutassatok, hogy tudjam, hogy mihez hasonló ez szakma, mert szeretném úgymond:kipróbálni, vagyis tisztában lenni ezzel a melóval. ja és a fizetést ne felejtsétek!köszike sziasztok!
2011. aug. 15. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Weboldik? Köszike? Szerintem te menjél katonának hogy megtanulj először rendesen beszélni.
2011. aug. 15. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
2011. aug. 15. 23:11
 3/3 A kérdező kommentje:
a 2.nak köszönöm, az elsőnek pedig azt üzenem, hogy nem normális, mert ez teljesen rendes beszéd, neked kellene felzárkózni a mai világhoz, mert tudod én nem vagyok egy öreg nyanya, aki nem tadja a mai világ 'szlengjeit' úgyhogy zárkózz fel nyanya!!
2011. aug. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!