Szoba átrendezéshez ötletek? (bőv. Lent)
2,5 szobás panelbe lakunk. Hugommal miénk a fél szoba,de már nem férünk el benne,és mind ketten abban a korban vagyunk, hogy már kellene egy kis magán szféra. Arra gondoltunk anyuval, hogy kicseréljük a szobát, és ők jönnének a félszobába(nekik jó lenne) mi meg a nagyszobát megkapnánk. Igen ám de hogy válasszuk le? Jó, mert két ajtaja van a szobának tehát le tudnánk majdhogynem külön szobának választani. A problémánk az is,hogy a nagy szobába van egy szekrénysor, ami nem valószínű,hogy anyuékhoz beférne, viszont akkor a mi szekrényünk se.Na mindegy ez már részletkérdés.
Az lenne a kérdésem,hogy ha a mi szekrényeinkkel leválasztanánk a szobát az jó lenne?Vagy esetleg más ötlet?
Előre is köszi!:)
A szekrénysort nem tartom szerencsésnek. Nem nagyon tudom elképzelni, mert akkor pl. a ruhádért át kell menned a testvéred térfelére, mivel csak az egyik oldalon van ajtó.
Ajánlom neked az Ikea-t. Ott nagyon praktikus dolgok vannak, pl. térelválasztó és egyben polc:
de vannak "normál" térelválasztók is:
Ha nem akarod nagyobb költségekbe verni a családot, olcsón vannak függönysínek is, azzal is könnyen megoldhatod.
előző vagyok
lehet, hogy nem fog tetszeni, de a termékleírásnál is ott van:
Szobák közti elválasztóként, függönyként, ajtónyílásban stb. használható. Takar, anélkül, hogy bezárna.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, linkeket.
A szekrényes dolgot én is úgy gondoltam, ahogy az utolsó válaszoló írta, hogy az én szekrényem ajtaja felém nézne, tehát nem kéne átjárkálnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!