Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szoba átrendezéshez ötletek?...

Szoba átrendezéshez ötletek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

2,5 szobás panelbe lakunk. Hugommal miénk a fél szoba,de már nem férünk el benne,és mind ketten abban a korban vagyunk, hogy már kellene egy kis magán szféra. Arra gondoltunk anyuval, hogy kicseréljük a szobát, és ők jönnének a félszobába(nekik jó lenne) mi meg a nagyszobát megkapnánk. Igen ám de hogy válasszuk le? Jó, mert két ajtaja van a szobának tehát le tudnánk majdhogynem külön szobának választani. A problémánk az is,hogy a nagy szobába van egy szekrénysor, ami nem valószínű,hogy anyuékhoz beférne, viszont akkor a mi szekrényünk se.Na mindegy ez már részletkérdés.

Az lenne a kérdésem,hogy ha a mi szekrényeinkkel leválasztanánk a szobát az jó lenne?Vagy esetleg más ötlet?

Előre is köszi!:)

2011. aug. 5. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Mekkora ez a nagy szoba (x m x y m, melyik falon van az ablak, az ajtók)?
2011. aug. 5. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:

A szekrénysort nem tartom szerencsésnek. Nem nagyon tudom elképzelni, mert akkor pl. a ruhádért át kell menned a testvéred térfelére, mivel csak az egyik oldalon van ajtó.

Ajánlom neked az Ikea-t. Ott nagyon praktikus dolgok vannak, pl. térelválasztó és egyben polc:

[link]

de vannak "normál" térelválasztók is:

[link]

Ha nem akarod nagyobb költségekbe verni a családot, olcsón vannak függönysínek is, azzal is könnyen megoldhatod.

2011. aug. 5. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok

[link]

lehet, hogy nem fog tetszeni, de a termékleírásnál is ott van:

Szobák közti elválasztóként, függönyként, ajtónyílásban stb. használható. Takar, anélkül, hogy bezárna.

2011. aug. 5. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Gipszkartonnal is kettéválaszthatjátok.
2011. aug. 5. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
A szekrényekkel leválasztás teljesen jó. Egyszerűen úgy kell rakni őket, hogy a te szekrényeid feléd nézzenek, a tesódéi meg felé. A szekrények hátát burkoljátok valamivel, mehetnek rá poszterek és kész. A két kistesóm is így csinálta, teljesen használható megoldás.
2011. aug. 6. 00:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, linkeket.

A szekrényes dolgot én is úgy gondoltam, ahogy az utolsó válaszoló írta, hogy az én szekrényem ajtaja felém nézne, tehát nem kéne átjárkálnom!

2011. aug. 6. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!