A sötétkék és a lime zöld mennyire passzol egymáshoz?
Szerintem is kimondottan trendi! Az előző válaszok között volt valaki,aki képeket küldött,ott volt egy ajándékdoboz, szerintem az közelítette legjobban meg az elképzelést,és mutatta be,hogy milyen jó együtt! Esetleg még annyi,hogy én a kiegészítőkkel elmennék egészen a friss citromsárgáig! Szerintem az nagyon kellemes ,tiszta,üde,fiatalos hatású lenne!
Egyébként a 16 éve fiam falatka tetőtéri,ferde falú szobájának a fala kivizöld és fekete! Mondanom se kell,hogy a festők ki voltak akadva,sőt,mindenki,aki csak hallotta az elképzelést...aztán,aki megnézte,az el volt ragadtatva! A függőleges radiátorfalak feketék,a ferde falak és a teljes függőlegesek kivizöldek,a plafon fehér, a kiegészítők pedig ugyancsak ezek a színek!A fiam összegyűjtött mindenféle odaillő apróságot! Például az Ikeában vettünk egy kivizöld íróasztalt, kivizöld polcokat,és egy olyan ágyneműt,ami kivizöld,fekete mintás, meg egy kis szögletes,fekete asztalkát,amire egy ugyancsak kivizöld poháralátát-tányéralátétként árult szivacsszerűséget tettünk...stb! Nem sorolom, mert így olyan "zizisnek" tűnik...a lényeg,hogy szerintem jó, lehet BÁTRAN! Az a lényeg,hogy TE legyél benne, és TE jól érezd magad benne,és akkor más is trendinek fogja látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!