Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A sötétkék és a lime zöld...

A sötétkék és a lime zöld mennyire passzol egymáshoz?

Figyelt kérdés
Lime zöld falat szeretnék, de sötétkék a függöny, meg kék az ágytakaróm, mennyire jók együtt, vagy maradjak a rózsaszínnél?
2009. ápr. 8. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Merész párosítás, de szerintem nem rossz.

Nálunk piros és citromsárga van a nappali-étkezőben. Egyik részen a fal piros, a függöny sárga, a másikon pont fordítva.

2009. ápr. 8. 21:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megpróbálom, rossz nem lehet, remélem:)
2009. ápr. 8. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
a vezető designerek úgy csinálják, hogy látványtervező programmal leszimulálják a színeket, ha ez neked nem áll rendelkezésedre, rajzolj egy vázlatot paintban a szobádról, és öntsd ki a leginkább hasonló színekkel, ha nincs pont olyan kék, vagy pont lime-zöld, akkor azt az egyéni színek definiálásánál tudod hozzáadni.
2009. ápr. 8. 21:50
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ez baromi ízléstelen kombináció,de ez csak az én véleményem,nem sértésnek írom.
2009. ápr. 8. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
szia. lattam egy lakast a lakaskulturaban, amiben ezeket a szineket hasznalta a lakberendezo. Ha modern, esetleg minimalista a lakas jellege, szerintem batran hasznalhatod. Nekem nagyon tetszett annak ellenere, h en inkabb a klasszikus stilust kedvelem.
2009. ápr. 8. 22:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon jó! Semmiképp rózsaszín, a zöld kék ráadásul sokkal trendibb is.( Rózsaszínhez nem is lenne jó a sötétkék egyáltalán. Vagyis kicsit régies lenne.)

friss fiatalosfrivol hatás lesz, kellemes lesz ott lenni. Ráadásul a zöld nagyon szépen változtatja a színét sok árnyalatot megmutat a napszakok és évszakok változásával. Hol izzik, mint a smaragd, hol elolvad, mint a kiwi. Ha süt a nap, vagy borult az ég. Sok árnyalatot tud változni. És nagyon szépek rajta a bevetődő árnyékok.

2009. ápr. 8. 23:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
2009. ápr. 8. 23:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen?

[link]

2009. ápr. 8. 23:56
 9/14 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 9. 00:08
 10/14 A kérdező kommentje:
nem hasonlít rá, ha belépsz a paint-be, ott a színeknél a rikítózöldhöz hasonlít. Köszönöm a válaszokat, zöldnél maradok, nekem is egyből megtetszett, a rózsaszín meg már megszokott szín
2009. ápr. 9. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!