Ha feketére festeném a szobám falait hogy nézne ki?
Figyelt kérdés
tudom idióta kérdés csak érdekel az "átlag" ember véleménye nem mondom hogy hallgatni fogok rá csak kiváncsi vagyok mi lenne az első benyomás ha belépnétek oda^^2011. júl. 27. 00:43
11/16 anonim válasza:
Rettenetesen megnyomja a teret, magasabb villanyszámla, esetleg több depresszió. Az a trú, ha az ablak elé borítasz három vastag plédet, aztán a falakra a saját véreddel vagy alkoholos filccel írsz vagy rajzolsz, és mindent telenyomsz gyertyával.
12/16 anonim válasza:
inkább csak az ablakkal szemben lévő falat fesd feketére, ha ez minden vágyad.
a többi maradjon fehér.
13/16 anonim válasza:
Sarkon fordulnék azonnal :D Na jó nem, de nem szívesen lépnék be oda. Kicsi koromban táncoltam színházban, ott volt a színpad mögött minden tökfeketére festve, fekete függönyökkel. Meg fekete vezetékekkel, amikben nagyot lehet esni pont színpadra lépés előtt :S Utáltam, nyomasztó, sötét. Hiába égtek a villanyok, akkor is alig lehetett látni, mert a sok fekete minden fényt elnyelt. Nagyon nem jó. De ha mindenképp megcsinálod, akkor egy tipp: minimum dupla olyan fényes izzókat tegyél a lámpába, különben a szemed is elronthatja.
14/16 anonim válasza:
Én egyszer jártam egy sötétszürke faló mosdóban, Szlovéniában, egy várban. Még az ajtók is sötétszürkék voltak, és tök egyformák. Volt egy tükör is, így sikerült eltévednem a 2 négyzetméteres helységben, alig találtam meg a kivezető ajtót :) Jól volt megvilágítva, úgyhogy nem volt olyan nagyon nyomasztó, csak egy kicsit, meg olyan kísérteties volt. Szinte vártam a vámpírokat.
15/16 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ^^ pont az a lényege amúgy hogy sötétebb legyen és frusztráló érzést keltsen másokban:P én bírom a feketét és semmi bajom nincs vele+ígyse nagyon kapcsolom fel a villanyt.de azért ahogy látom a többség véleménye hasonló.érdekes<.<
2011. júl. 27. 22:52
16/16 anonim válasza:
A második hozzászóló vagyok. Nekem végül világoskék lett a szobám, amire feketével Jim Morrison verseket, meg kacskaringós indákat festettem, az ablakra pedig vastag fekete függöny került. Ha az a célod, hogy sötét legyen a hangulat, a fekete függöny jó választás. Átlátszóban és sötétítőben is van fekete. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!