Kinek, mivel van díszítve a szobája fala?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 15:30
12/20 anonim válasza:
Nekem vörös-narancssárga a szobám fala, van egy fehér hungarocell (vagy mi a franc xD) darab, rá rajzszöggel kitűzködve oklevelek, idézetek, rajzok barátnőimtől, suliidőben óra- és buszmenetrend. Polcokon vázák, gyertyák, földgömb, egy szárított vörös rózsa magas vázában, és most nagymamámtól szülinapra kapott rózsák, amíg kitartanak.^^
13/20 anonim válasza:
Bocsi, kihagytam, van egy piros lávalámpám, meg tavasszal apukámnak köszönhetően mindig az aktuálisan nyíló virágok illatoznak.
Amúgy nagyon szeretem a szobámat a harmónia miatt. Narancssárga-piros szőnyegek vannak a padlón, és az összes bútor fenyőszínű, a függöny meg fehér-narancssárga. Olyan jó reggel halvány világításban csak nézni, feltéve, ha rend van.:D Plusz az ágyon sötétvörös, mintás szaténtakaró, ha épp nem felejtem el bevetni. Nekem is van két egész alakos tükröm. :)
Összességében imádom a szobámat, de nem kevés ideig tartott mindent így kiválasztani.^^
15/20 anonim válasza:
fekete fal, vérrel festett koponyákkal, heartagrammákkal /HIM jelképe/, és pár fejjel lefelé felrakott keresztel, vörös függönnyel, fekete plafon, vérvörös padló, és állandó sötétség ^^
16/20 anonim válasza:
Jah, és majd elfelejtettem, van pár döglött varjúm is a szobában, a biztonság kedvéért...
17/20 anonim válasza:
Utolsónak: *-*
Hol laksz?? Nem keresel szobatársat véletlenül??^^ :D
18/20 anonim válasza:
otthon lakom, és ha nem félsz, szereted a metált, és beszállnál a költségekbe, akkor várlak. ^^
20/20 anonim válasza:
nekem 2 falam teljesen tükör. az 1ik fal lila és csillagokvannak rajta a másik rózsaszin és csillago vannak rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!