Szerintetek gáz ha egy 17 éves lánynak rózsaszínű szobája van, kis sminkes asztalkája, baldahinos ágya, és élet nagyságú Marilyn Monroe posztere?
rózsaszín szoba-rendben van
Marilyn Monroe poszter-szuper!!!!:)
sminkes asztalka-szerintem ez is elkél egy csaj szobájába:)
a baldachin pedig romantikussá teszi a szobát...:) én is lány vagyok,de nekem tetszik ez az összeállítás főleg,ha egy jó fej csajhoz társul:) teljesen rendben van! ha pedig a pasi emiatt akart szakítani a lánnyal,akkor az egy nagy bolond!nem is szereti,ha a csaj ilyen csip-csup dolgait sem képes elfogadni,ha szereti a lányt,nem érdekli a szobájának a színe...stb....:(
egy 17 éves lányhoz ez nagyon is illik.
az én 22 éves barátnőmnek is rózsaszín a szobája, teljesen rendben van :)
Én 22 vagyok. Sajnos nem lehetett ilyen szobám. De amint dolgozni kezdek, biztos, hogy fogok csinálni magamnak ilyet! Pedig akkor 25 leszek már legalább.
Legyen az embernek olyan szobája, amilyet szeret. A srác igen gyerekes még, ha ezen akadt ki. Másrészről nem tudom, mit várt? Forma1-es plakátokat??
Hát én 17 évesen falnak mentem volna ettől, az fix. :D Még azon is ki voltam bukva, mikor apu kicsit elrontotta a színkeverést, és narancssárga helyett kifejezetten rózsaszín lett. xD Élmény volt. :D
De szerintem olyan mindegy. Ha olyan csajos kiscsaj, akkor gondolom jó az a szoba. A legtöbb srác tuti berezel ha belegondol, hogy esetleg több éjszakát kell egy ilyen szobában eltöltenie, meg szexelnie, mert kicsit olyan, mintha a kishúga szobájában csinálná, de azért szakítóoknak nem érezné egy normális ember szerintem. :D
De a Monroe poszter bejövős. Kivéve, ha a csaj még a filmjeit se ismeri, mert akkor rajkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!