Szerintetek gáz ha egy 17 éves lánynak rózsaszínű szobája van, kis sminkes asztalkája, baldahinos ágya, és élet nagyságú Marilyn Monroe posztere?
Figyelt kérdés
Az egyik fiú barátom nagyon ki volt akadva, mert szerinte ez nagyon gáz és ezért majdnem szakitott a lánnyal, végül sikerült lebeszélni, hogy csak ezért ostobaság.Mert a lány egyébként nagyon jó fej és nem tűnik egy elkényeztetett libának, nem kényeskedik, nem beképzelt, nem hiszi magát királykisasszonynak. Én láttam róla(a szobáról) képet szerintem nem is olyan vészes(de én is lány vagyok).Nektek mi véleményetek? Srácok mit szólnátok ha a ti barátnőtöknek lenne ilyen a szobája2011. júl. 25. 23:24
11/12 anonim válasza:
Sokkal jobb mintha Justin Bieber poszter lenne a falon, szerintem nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!