Miért olyan népszerű a szekrénysor?
Csak az ára miatt is vagy tényleg szeretik az emberek?
Én azt vettem észre hogy a nyitott része esetleg vitrin része is van az is az üresen kong és kihasználhatatlan. A polcos rész rossz, mert túl magas a könyveknek. A ruhás részek zömét fel sem érik. Az aslórészen olyan fiókok vannak jellemzően amibe semmi nem fér be. Ha van TV része egy mai LCD TV nem fér bele. És panelban roppant előnytelen az arányaival.
Tévedtem valahol? - komolyan. Ez nem bántás.
Jó kérdés, de meglehetne kérdezni, hogy miért "divat" a sok ízléstelen kacat, amit a szekrénysorba raknak "dísz" gyanánt? És a nejlon csipkefüggöny?
Szerintem az emberek eredendően rajonganak az ízléstelenségekért, csak be kell nézni pár lakásba.
Mert ízléstelen. És csak elméletben praktikus. És roppant előnytelen panelban. Ez a fő érv.
Mert a diófa vagy más keményfa faltól-falig plafonig érő egy 3.5-4.3 belmagasságú polgári lakásban, sötétre pácolt, tömör fából azért jól tud kinézni. Bár az inkább beépített szekrénysor (nem gardróbot írok).
Szerintem igazad van...
Amikor megörököltem a lakásunkat,akkor az első alkalommal röppent a régi szekrénysor,és újat sem akartam venni.
Van egy beépített gardrób szekrényünk,tv-szekrényünk,komódunk,és egy hatalmas könyvespolcunk(könyvmoly vagyok).
A gyerek szobába anno vettem egy ikea-s gardróbot,de amikor megszületett a 2.gyerkőc,akkor lecseréltem 2 komódra,mert teljesen elveszik a teret ezek a nagyobb szekrények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!