Miért hiszik azt Magyarországon, hogy még mindig divat a "mediterrán" stílus?
Nekem személy szerint nagyon tág síkon mozog az ízlésem. Minden stílusban megtalálom a szépet és ízléseset. Nem is a mediterrán stílussal van a bajom, hanem azzal, ahogyan azt egyes emberek alkalmazzák. Ezzel rombolva Magyarország építészetének képét, és negatív imázst kialakítva az ide érkezők szemében.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy én milyen házat építenék. Olyat, amit beleillik az utcaképbe, a régióba is. Tetszik például a bauhaus stílus, magyar népi elemekkel kombinálva. Tetszik a fehér fal, tetszenek bizonyos kőburkolatok, tetszik a fa alkalmazása. Szeretem a természetes anyagokat és környezettel harmonikus felületek. A kerttel összekapcsolt ház.
Bocsi, nem olvastam az eddigieket, de nekem ez nagyon tetszik. Nem mintha tudtam volna, hogy ez a mediterrán stílus, meg ez divat, vagy valaha divat volt, de szerintem nagyon szép. Fél karomat eladnám egy ilyen házért...
Vagy te is olyan csóró vagy, mint mi, hogy csak egy ótvar panelra futotta és irigykedsz, vagy annyi pénzed van, hogy egyéb dolgod nincs, mint azon idegeskedni, hogy a többi hozzád hasonló pénzes család milyen színűre "mázolja" a házát, és milyen köveket rak le -.-'
Nem az a problema, hogy milyen koveket raknak le, hanem inkabb fel. Ronda. Sot meg a szinekkel sincs semmi baj. Kar hogy nem olvastad el a valaszokat, mielott hozzaszoltal.
Szepen indult irasod, kar hogy a vegen elszurtad a rossz majusagoddal.
Nem mintha valami kozod lenne hozza, de mar regen meg van a vakolt nagy haz, (2) lenyegesen elobb mint a magyar "gazdagoknak'.
Szerintem jobb lett volna, ha végig olvasod, amit írtam és nem személyeskednél. Nem a házszínnel van a baj. Az első képet "elriasztásként", a másodikat példának raktam fel.
Nem vagyok sem csóró, sem gazdag. Nem irigykedem, a mi házunk előtt lassítani szoktak az autók, bár több, mint 20 éves.
Viszont örömmel hallottam tegnap, hogy tervezik a városonkénti főépítészt, és a falvaknak is lesz majd szerencsére. A feladatuk az lesz, hogy ne hagyják tovább rombolni az utcaképet a kőoroszlánokkal és hupi-lila házakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!