Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehetne letakarítani a...

Hogyan lehetne letakarítani a falat ha füstlerakodás van rajta?

Figyelt kérdés
Festetni szeretnék, de a télen a kályha tulzottan füstölt és a falak mind megfeketedtek. Elég az ha csak száraz ronggyal törlöm le?
2011. júl. 9. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Munkahelyen valamikor spontán tűz nyomait kenyér béllel radírozták a falról...
2011. júl. 9. 11:55
 2/3 A kérdező kommentje:
74 négyzetmétert egy kicsit problémás kenyérbéllel törölgetni. Azért kérdem, mert épp a füstös rétegre nem szeretnék friss festéket kenegetni, vizes ruhával elkenődne, szárazzal nem tudom ha elégséges. Nem pattogzik majd le ha a két réteg között még marad szénnyom?
2011. júl. 9. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megkérdezném a festékboltban,hogy mit ajánlanak!

Egyébként ha jol tudom ilyen esetben legjobb eltávolítani az előző festékréteget,ami abból áll,hogy le kell áztatni az egész falat,hogy felázzon a festék és le kell túrni a falról az egészet,utána jöhet a falak bejavítása(glettelés,erre jön egy alapozo festékréteg,majd fel lehet vinni a sima falfestéket!

Ha viszont nem annyira durva a helyzet,akkor szerintem elég ha enyhén nedves ruhával áttörlöd,majd felviszed az alpozo festéket és erre a falfestéket!

Tudtommal így működik a dolog,de azért inkább kérdezz rá a festékboltban!

2011. júl. 9. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!