Mivel lehet letakarítani műanyagról a barna ragasztószalag nyomát?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ami dobozok ragasztására használatos.2011. szept. 19. 10:12
2/9 anonim válasza:
nekem az ecet tökéletesen leszedte, egy kicsit áztattam benne
3/9 anonim válasza:
vagy az alkohol is jó
az acetont nem ajánlom, mert a műanyagok nagy részét oldja, és csúnya sérülések keletkeznek a kezelt anyagon
4/9 anonim válasza:
Ilyesmi: benzin, alkohol, körömlakk-lemosó
6/9 Tami976 válasza:
benzin, petróleum (lámpaolaj), WD40
7/9 anonim válasza:
Az ecetet ajánló mondta a tutit, mert mindenféle fürdőszobai vízkőoldó leválasztja a felületről a ragasztót, csak áztatni kell vele egy kicsit. Nemkívánatos matricákat is így lehet leszedni.
8/9 anonim válasza:
Szerves anyagot szerves oldószerrel,szervetlen anyagot szervetlen oldószerrel.Speciel ami szóba jöhet,denaturált szesz petróleum.
9/9 anonim válasza:
Az öntapadós anyagok maradékát legkímélőbb módon bármiféle olajos zsíros anyaggal szoktam leszedni. Bekenem a ragasztós felületet és megdörzsölöm vele, miközben leoldja. Esetleg kicsit hagyom behatolni az öntapadós ragasztóba. Kis idő múlva letörölhető, lemosható az olajjal együtt egy kis mosogató szer segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!