Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Sztetek milyen színű legyen a...

Sztetek milyen színű legyen a szobám fala? 16/F

Figyelt kérdés
vajszínű bútoraim vannak kb 5*5m a szoba, fehér ajtó, gondolkoztam sötétkék színen, sztetek jólenne? v vmi tippeket adtok, esetleg nektek milyen?
2011. jún. 26. 22:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon szép sötétkék szín. Én lány vagyok, de még én is jól érezném magam egy ilyen színű szobában. Az a jó benne, hogy sötét, élénk, de mégsem túl sötét.

[link]

2011. jún. 27. 17:41
 12/27 anonim ***** válasza:

Ez is szép sötétkék:

[link]

2011. jún. 27. 17:46
 13/27 anonim ***** válasza:

Elég kicsi a szobád és a sötét szín összenyomná.

De ha csak az egyik falat fested sötétkékre, az eléggé feldobja. Szerintem sokkal érdekesebbé teszi a szobát, ha a falak különböző színűek illetve csak 1 van kiemelve. Amúgy az enyém világos kávé színű-lett volna, ha jól kikeverik a boltban a festéket -.-

[link]

[link]

milyenek?

2011. jún. 28. 00:27
 14/27 A kérdező kommentje:
hát azért eléggé jó szoba kéne, eléggé fiús, elég sok lányt hordok fel magamhoz.. így azért vmi kifejezetten fiúsat akarok
2011. jún. 28. 13:10
 15/27 A kérdező kommentje:

hát nemtom, szted sötétkék mellé milyen szín menne?, meg hogy osszam el? h 2 sötétkék 2 fal egymással szembe v mi? v hogy?

a szobám úgyvan az ajtómmal szemben van 1 ablak attól balra 1 vajszínű szekrénysor tv meg ilyenek, jobbre 1 pc asztallal, mellette 1 fr. ágy szted h osszam el a színeket?, nekem a sötétkék eléggé bejön, milyen szín legyen mellette?

2011. jún. 28. 13:51
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nnna! Szóval a szobád négyzet alakú, ezért ha a 2 egymással szemközti falat fested kékre az nyújtani fogja.

Azokat a falakat hagyd fehérre amin az ajtó és az ablak van. A fehérrel érvényesülne a legjobban a kék, vagy valami semleges, világos bézs, szürke, karamell.

Vaagy fest csak azt a falat kékre amelyiken a legtöbb a szabad falfelület (tehát, amit nem takarnak el polcok, szekrények). Amúgy nem nagyon értettem a szoba berendezését :D köbö ezer féle képpen letudtam rajzolni xD , de ha jól saccolom akkor az a fal a legtisztább amelyiken az ágy van. Na én azt festeném kékre!

2011. jún. 28. 16:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kettő jól nézne ki , ha a fehéret snassznak találod

[link]

[link]

2011. jún. 28. 16:19
 18/27 anonim válasza:
Tegyél fel képet a szobádról, és fotóbolttal csinálok neked variációkat. ; D
2011. jún. 28. 16:26
 19/27 A kérdező kommentje:

megpróbálok felrakni akkor képet, de nemtuti, meg hogy fényképezzem le az egészet?:D

esetleg az a photobolt neve?

2011. jún. 28. 22:30
 20/27 A kérdező kommentje:

jaaaaaaaaaa hülye vagyok photobolt xDDDDDDD :D

azt néztem h ha 2 kék lenne 1más mellett vagyis 2 fal ami egybeér úgy az elég jólnéz ki

2011. jún. 28. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!