Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tudnám meg csinálni?

Hogyan tudnám meg csinálni?

Figyelt kérdés
Színes falat szeretnék de viszont szeretnék valamien motivumot bele festeni és azt szokták mondani hogy csak fehér falra lehet hogyan tudnám meg oldani ?És ha meg is lehet milyen fajat festékkel?
2011. jún. 15. 19:33
 1/6 anonim válasza:

Bocsi az off-ért,de ez engem is érdekelne.

Én is szoktam falra festeni a gyerekeknek.nekik kis dobozosokat szoktam venni,vmi acolor vagy mi a neve.

2011. jún. 15. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha utánajársz és veszel falmatricát. Azt bármilyen falra rárakhatod. Ma már rengeteg minta közül lehet választani, biztosan találsz megfelelőt.
2011. jún. 15. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is a falmatricát javaslom.
2011. jún. 15. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm én is gondoltam már a fal matricára csak azzal az a baj hogy általában a körülötte lévő csík fehér és úgy nem nem nézz ki valami jól ha színes a fal :/ DE AZÉRT KÖSZÖNÖM :)
2011. jún. 16. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem virágmintás falmatricám van, de semmilyen fehér csík nincs körülötte, ha lehúzod a formát a lapról.
2011. jún. 16. 22:20
 6/6 Synesztro válasza:
Bocsánat a javításért festő vagyok a fenti illető aquakolort akart írni!:D (1ként tökéletes hozzá!) Nézd ha jó a kézügyességed lényegében a színes falra is tökéletesen tudsz akár kis ecsettel is festeni bármilyen mintát mivel a színezőt vízben (mint pl a temperát) kicsit meghígítod és máris festhetsz,mivel a színező ilyen kis hígítással mindig élénkebb színt kéne hogy adjon mint a fal!Ha nem bízol magadban lehet kapni sablont is, azt csak a falra felteszed, és 1 kis ecsettel körkörös mozdulatokkal átfested!A sablon nem 1szeri vízzel tisztítható, később is jó lehet!(Azért előtte nézz ki 1 próba falat, hogy gyakorolj, és figyelj rá hogy minden faltól elvétel után ronggyal töröld át)!Amúgy bármilyen festék színező jó szinte hozzá, és bármilyen falra rakhatod ha a fal felülete sima!(pl fűrészporos tapétára meg se próbáld!:))
2011. júl. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!