Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » ötletek? Milyen pvc-t tegyek...

ötletek? Milyen pvc-t tegyek le ide? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

panel konyha-ebédlő egyben. földszinti lakás, nem túl napos, nem túl világos, ezért véletlenül sem szeretnék még sötétebb hatást kelteni.

a fal világos barack, a szekrény fenyő (a konyhaszekrény és az ebédlőben levő beépített szekrény is)

az ebédlő asztal sötét, de az úgysem látszik a terítő miatt.

kőmintás pvc-t szeretnék letenni. melyik lenne a jobb választás? a famintásakról mit gondoltok?

kőmintás: [link]

famintás: [link]

2011. jún. 8. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem gondolom azt, hogy megbánnád a megvásárlását!!

Manapság igen szép, és jó minőségű pvc-ket is lehet kapni, amiről első ránézésre meg sem mondaná az ember, hogy nem az, aminek látszik.. :)

2011. jún. 8. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mekkora a helyiség, de mivel írod, hogy panel lakásról van szó, így gondolom, hogy nem túl tágas. Tehát semmiképpen ne nagy mintázatút válassz. Ami tágítja teret, ha diagonálisan helyezed el, azaz a "kockás" minta átlósan a falakhoz képest.

A Diego weblapon, ahol a kőmintásak vannak, ha lapozunk is az oldalak között, akkor a legvége egy

"Chagall

Szín: beige

Méretek és árak:

4 m széles 1799 Ft/m2"

"Termékjellemzők Elegáns megjelenésű, 2cmx2cm-es elemekből építkező, dekoratív mozaik típus, divatos bézs színben, fémesen csillogó fúgával. A modern, minimalista konyhák, fürdőszobák burkolata, és mennyivel könnyebb lerakni, mint egy valódi mozaikkő padlót"

Ezt rakhatod párhuzamosan is, nem szűkíti a teret.

[link]

2011. jún. 9. 06:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is kőmintásra szavazok. Mielőtt kiválasztod, feltétlenül nézd meg, hogy derékszöget zárnak-e be a falak egymással. Panelban előfordul, hogy nem és nagyon csúnyán ki tudja hangsúlyozni a hibát egy járólap mintás PVC. Ilyen esetben az Acapulco és a Nero jó lehet vagy az előző hozzászóló tanácsát érdemes megfogadni és diagonál mintásan letenni a PVC-t.
2011. jún. 9. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Induljunk ki abból, hogy minkét minta esetén valamilyen más burkolati anyag utánzatáról, illúziókeltésről van szó. Ha valamiről ordít, hogy csak utánzat, az baromi ciki, sokkal cikibb, mint a pvc-nek kinéző pvc. Ezért én valami homogénnak tűnő, modern pvc/ linóleum /gumi padlót ajánlanék, baromi igényesen kiegyenlített felületre profi fektetéssel. Ha mégis szimpatikusabb az illúzió, akkor a kő-kerámia mintát kizárnám! A teljesen kopogásmentes, meleg tapintású anyag nem lehet hitelesen kő. Van már olyan profi minőségű, kis elemekből "deszkánként" feltetett pvc, ami az emberek 99%-át megtévesztően nyújtja a "fa" illúzióját, baromi tartós, (nálunk üzlethelyiségekben szokott lenni, pl C&A) de nem is jön ki 2 ezerből négyzetmétere:

[link]

2011. jún. 9. 17:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a kőris mintás pvc van a szobámban. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele, még jobb, mint ahogy képzeltem. Ami a legjobb, hogy bírja a vizet és könnyen felmosható,és nem gond ha kiborul a víz. Mindenki azt hiszi, hogy laminált padló. Viszont nem ajánlanám konyhába, mivel felülete is olyan mint a fáé, azaz recés, érdes, amibe könnyen beleragadhat a kosz a konyhában. Ezért én is a kőmintásat javaslom a konyhába.
2011. jún. 9. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!